Αποκριάτικο πάρτι του Ιδιωτικού Σχολείου “Αγ. Γεώργιος”

“Ο Σύλλογος δεν θα αφήσει ποτέ το σχολείο”

Έτοιμοι να κερδίσουν για μία ακόμη χρονιά τις εντυπώσεις στις παρελάσεις του Συριανού Καρναβαλιού, δηλώνουν γονείς και μαθητές του Ιδιωτικού Σχολείου “Άγιος Γεώργιος”, οι οποίοι πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα την καθιερωμένη αποκριάτικη εκδήλωσή τους στην αίθουσα της Πινακοθήκης Κυκλάδων.

Μικροί και μεγάλοι έφεραν τα πάνω κάτω και διασκέδασαν με την ψυχή τους, τηρώντας και φέτος με τον καλύτερο τρόπο το έθιμο της Αποκριάς. Σε δηλώσεις του στην “Κοινή Γνώμη” ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημήτρης Κωβαίος ευχαρίστησε τον κόσμο, ο οποίος εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να αγκαλιάζει θερμά τις δράσεις του.

Κατέστησε δε γνωστό, ότι η παρουσία του Συλλόγου στο 5ο Συριανό Καρναβάλι θα είναι δυναμική, καθώς στην ομάδα τους συμμετέχουν συνολικά 170 άτομα, εκ των οποίων 100 μαθητές, αριθμός που συμβολίζει τόσο το φετινό θέμα “100 χρόνια εκπαιδεύοντας δρακάκια”, όσο και την επέτειο των 100 χρόνων λειτουργίας του σχολείου των Φρερ.

“Ο Σύλλογος δεν θα αφήσει ποτέ το σχολείο. Στόχος μας είναι να περάσουμε καλά, αν και πιστεύω ότι μπορεί να βγούμε και πάλι πρώτοι. Ποτέ δεν παίζουμε για να χάσουμε”, κατέληξε ο κ. Κωβαίος.