4ο Δημοτικό Σχολείο Ερμούπολης: Ο χορός της βροχής έφερε τη διάκριση

  • Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου, 2015 - 13:56

Την κατάκτηση του 2ου παιδικού βραβείου στο φετινό Συριανό Καρναβάλι, πανηγυρίζει η καρναβαλική ομάδα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης, η οποία στη δεύτερη συμμετοχή της κατάφερε να ξεχωρίσει, αλλά και να ξεσηκώσει τον κόσμο, ο οποίος παρά τον βροχερό καιρό, στήθηκε στην πλατεία Μιαούλη για να απολαύσει τη μεγάλη παρέλαση.

 

“Η καρναβαλική ομάδα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης στη δεύτερη συμμετοχή της στο Συριανό Καρναβάλι 2015 μας έφερε και το 2ο παιδικό βραβείο.

Για να γίνει αυτό εφικτό συνεργάστηκαν, δούλεψαν, κουράστηκαν, ίδρωσαν, μάτωσαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους οι γονείς, οι μαθητές και οι φίλοι του 4ου.

Τους ευχαριστούμε πολύ, καθώς επίσης και τη Μανταλένα Παλαιολόγου για τη χορογραφία, τον Γιώργο Ρούσσο για το μιξάρισμα του cd του χορευτικού μας, τον Φώτη Κοπανιτσάνο για την παραχώρηση του αυτοκινήτου που πάνω του στήθηκε μια φανταστική Ινδιάνικη σκηνή, τη δασκάλα καλλιτεχνικών του σχολείου μας, κ. Ελένη Μιχαλάκη που με τη βοήθεια του κ. Αντώνη Πιτταρά, δασκάλου το Α2 επιμελήθηκαν το τρομερό Τοτέμ μας.

Ευχαριστούμε επίσης τη Διευθύντρια του σχολείου μας κ. Δήμητρα Χαρίση και το σύλλογο εκπαιδευτικών, που μας παραχώρησαν την αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, προκειμένου να κάνουμε τις πρόβες για το χορευτικό μας και τις κατασκευές μας.

Μετά την παρέλαση των καρναβαλικών ομάδων θα ακολουθούσε πάρτι στον πεζόδρομο της Ερμούπολης, αλλά καθώς χορέψαμε πολύ καλά τον χορός της βροχής, μεταφέραμε το πάρτι μας στην αίθουσα του σχολείου μας, χορηγοί για το πάρτι αυτό ήταν η Κάβα Ψαρρός, η Βιοτεχνία Κορρές, η εταιρία εμπορίου Τροφών-ποτών Μακρυωνίτης και τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών SO EASY – WIN NET!

Σας ευχαριστούμε όλους για την προσφορά σας γιατί ο καθένας με τον τρόπο του μας βοήθησε και όλοι με το ίδιο στόχο... Να καρναβαλιστούμε, να πάρουμε και να μοιράσουμε κέφι, χαμόγελα και τρέλα... να είμαστε καλά του χρόνου να το ξανακάνουμε”.