Beach party για τα γενέθλια του Ομίλου Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου

  • Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2015 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 17 Σεπ. 2015 - 7:30

Το Σαββατοκύριακο 5-6/8 ο Όμιλος Φουσκωτών και Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου πραγματοποίησε beach πάρτι για τα δεύτερα γενέθλιά του, στην παραλία του Αμερικάνου. Από την Παρασκευή τα μέλη του ομίλου άρχισαν να καταφτάνουν στην παραλία με τα σκάφη τους. Το Σάββατο είχαν συγκεντρωθεί έντεκα βάρκες του ομίλου μας και δύο του φιλικού μας ομίλου Ο.Φ.Σ.Ε.. Συνολικά στο πάρτι συμμετείχαν πάνω από 60 άτομα. Το Σάββατο το βράδυ είχαμε την ευκαιρία να φάμε, να συζητήσουμε, να χορέψουμε όλοι μαζί και φυσικά να φυσήξουμε τα κεράκια στην τούρτα του ομίλου μας. Την επόμενη ημέρα η δύση του ηλίου έφερνε και τη λήξη αυτού του διημέρου.

Σε αυτά τα δύο χρόνια που πέρασαν ο Ο.Φ.Τ.Σ.Σ. έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει σημαντικές και μεγάλες εκδηλώσεις, αποστολές και εκπαιδευτικά σεμινάρια. Κυρίως, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία μεγάλη παρέα που μέσα από τις δράσεις της, προσπαθεί να μεταδώσει σε όλους, μικρούς και μεγάλους, την αγάπη για τη θάλασσα και τη σημασία να την προστατεύουμε όλοι με κάθε τρόπο. Τα μέλη του ομίλου μας αριθμούν πλέον τα 104 και αυτό μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας με την ίδια όρεξη και δημιουργικότητα!

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τις οικογένειες τους που συμμετείχαν καθώς και τα μέλη του ομίλου Ο.Φ.Σ.Ε. που μας τίμησαν με την παρουσία τους.