«Bella» πρωτιά

  • Τρίτη, 25 Απριλίου, 2017 - 06:25

Το θερμό χειροκρότημα του κοινού και δύο σημαντικά βραβεία απέσπασε η Σχολή Χορού «Bella Dance Academy» της Σύρου στο 4ο Mediterranean Dance Cup 2017, το οποίο διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργυρούπολης, στις 22 Απριλίου.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον -αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Χορού- Αθλητικό και Εκπαιδευτικό Οργανισμό IDO Hellas.

Βασικό στόχο του Οργανισμού αποτελεί η συνεχή ανάπτυξη του χορού στην Ελλάδα και η βελτίωση της ποιότητας των Ελλήνων χορευτών, ώστε να τους ανοίξει ο δρόμος για καταξιωμένους αγώνες στο εξωτερικό και διεθνείς πλέον διακρίσεις.

Στον διαγωνισμό, οι μαθήτριες του «Bella Dance Academy» Μυρσίνη Κοή, Μάγδα  Μαυροκεφάλου, Βιολέτα Ζαράνη, Μαρία Αρακά, Κατερίνα Δημητρακοπούου, Σοφία Ρούσσου, Δέσποινα Πρίντεζη και Μικαέλα Στεφάνου, κατέκτησαν την 1η θέση στην κατηγορία “Group Belly Dance Adults” κι έφυγαν με το χρυσό κύπελο.

Στην κατηγορία «Mini Kids», η λιλιπούτεια χορεύτρια Κυριακή Δήμου, μόλις 4, 5 ετών, κατέκτησε τη 2η θέση και απέσπασε ασημένιο μετάλλιο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις συμμετοχές του "Bella Dance Academy", πατώντας εδώ και εδώ.

Ετικέτες: