Προμήθεια δύο απινιδωτών

Εγκατάσταση σε χώρους άθλησης από το ΝοΠΠΑΠΠΑ

Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για τον αθλητισμό, την πρόνοια και την αλληλεγγύη, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Πρόνοιας, Περιβάλλοντος και Αλληλεγγύης (ΝοΠΠΑΠΠΑ) προμηθεύτηκε δύο απινιδωτές, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε χώρους άθλησης. Οι αυτόματοι εξωτερικοί απινιδωτές χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση περιστατικών ξαφνικής καρδιακής ανακοπής, συμβάλλοντας στην άμεση καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση του ασθενούς.

Οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο και στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ), με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση των αιφνίδιων θανάτων από καρδιακή ανακοπή.

Δημοτικοί Υπάλληλοι αλλά και πολίτες που έχουν παρακολουθήσει ειδικά εκπαιδευτικά σεμινάρια Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης, δηλαδή χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και τεχνητής αναπνοής, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους απινιδωτές, οι οποίοι προμηθεύτηκαν στη μνήμη του ιατρού-καρδιολόγου Νίκου Πρωτονοτάριου με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση περιστατικών καρδιακής ανακοπής.

Ετικέτες: