Πολύτιμο στήριγμα για την Υγεία

Καταλυτικός παράγοντας στήριξης για το Νοσοκομείο Σύρου και τις παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας αποδεικύονται για ακόμη μία φορά οι δωρεές. Ο επιστημονικός εξοπλισμός για την αντικατάσταση μηχανημάτων στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, προήλθε από την ανιδιοτελή προσφορά προσώπων, σύμφωνα με όσα αναφέρει η διοίκηση του Νοσοκομείου σε σχετικό δελτίο Τύπου.

 

 

Αυτούσια η ανακοίνωση του Γ.Ν. Σύρου

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του τεχνολογικού επιστημονικού εξοπλισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας, η Διοίκηση του Νοσοκομείου έχει προγραμματίσει την αντικατάσταση των μηχανημάτων της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού. Στον προγραμματισμό αυτό σημαντικό ρόλο εκτός των ιδίων εσόδων, διαδραματίζουν ιδρύματα, σύλλογοι, ιδιώτες και η συμμετοχή μας στο ΕΣΠΑ. Την περίοδο αυτή είχαμε την εγκατάσταση και λειτουργία στην ΜΤΝ 7 μηχανημάτων, τα οποία προέρχονται από δωρεές: του ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΛΙΛΙΚΑΣ ΜΩΡΑΙΤΗ 3, από ίδια έσοδα 2, από τις κα ΔΡΑΚΟΥ –ΓΕΡΟΚΟΥΝΑ ΜΑΡΙΑ, ΓΕΡΟΚΟΥΝΑ ΚΑΡΑΤΖΑ ΕΙΡΗΝΗΛ 1 και από Σωματείο Νεφροπαθών Κυκλάδων 1.

Θέλουμε και δημόσια να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους δωρητές και να προσκαλέσουμε και άλλους συλλόγους, ιδιώτες να συμμετέχουν στο πρόγραμμα αναβάθμισης του επιστημονικού εξοπλισμού και σε άλλα τμήματα του Νοσοκομείου, ώστε όλοι μαζί να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο φροντίδας υγείας που παρέχει το ΓΝ Σύρου".