Ένας ακόμη πετυχημένος φιλανθρωπικός αγώνας πραγματοποιήθηκε στη Σύρο μεταξύ των Παλαιμάχων του Άρη Σύρου και των ΜΜΕ & Καλλιτεχνών

Νίκησε η... ευαισθησία

Ένας από τους πιο πετυχημένους φιλανθρωπικούς αγώνες μπάσκετ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Α' κλειστή αίθουσα του αθλητικού κέντρου του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, μεταξύ των ΜΜΕ & Καλλιτεχνών και των παλαιμάχων του Άρη Σύρου.

Ο κόσμος της Σύρου ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο κάλεσμα των διοργανωτών, αφού όχι μόνο γέμισε την εξέδρα του κλειστού, αλλά αγόρασε και επιπλέον εισιτήρια ώστε να ενισχύσει ακόμη πιο πολύ την προσπάθεια όλων αυτών που έτρεξαν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι αν και δεν έχει καμία σημασία το σκορ του αγώνα τα ΜΜΕ με την βοήθεια των προσκεκλημένων καλλιτεχνών επικράτησαν για δεύτερη συνεχή χρονιά των παλαιμάχων του Άρη.

Τώρα όσον αφορά τους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στη Σύρο για να ενισχύσουν την προσπάθεια των διοργανωτών στο φιλανθρωπικό τους έργο ήρθαν οι: Κυριάκος Κυανός, Αλέξανδρος Παρθένης, Στέφανος Δημοσθένους και ο Zeraw των Vegas. Ακόμη στην εξέδρα του κλειστού ήταν η Κατερίνα Θάνου, αλλά και ο “Mr. Green”, μασκότ της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ήταν “παρών” και ξεσήκωνε τα πλήθη.

Τέλος, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, οι διοργανωτές βράβευσαν αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι έχουν προσφέρει πολλά τον κλασσικό και όχι μόνο αθλητισμό, αφού εκτός από την Κατερίνα Θάνου η οποία ήταν το τιμώμενο πρόσωπο, βραβεύθηκαν οι: Αντώνης Μπουγιούρης, Αναστασία Φουτσιτζίδου και Μιχάλης Λιγνός.

Επίσης, τιμητική πλακέτα για την μεγάλη του βοήθεια, ώστε ένα ακόμη φιλανθρωπικό παιχνίδι να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, πήρε ο Ρένος Φρέρης.

Τα έσοδα του φιλανθρωπικού αγώνα θα δοθούν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών και φίλων Κυκλάδων, αλλά και στον Σύλλογο ΑΜΕΑ “ΔΙΚΑΙΩΜΑ”.

Έμειναν ευχαριστημένοι από την εκδήλωση

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν στην Web Camera της “Κοινής Γνώμης”, οι καλλιτέχνες που βρέθηκαν στη Σύρο, αφού έμειναν ικανοποιημένοι τόσο από την φιλοξενία και την αγάπη που τους έδειξε ο κόσμος, όσο και από την εικόνα που είδαν κατά τη διάρκεια του φιλανθρωπικού αγώνα.