Τον Χρήστο Μιλιώνη απέκτησε ο Άρης Σύρου

  • Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου, 2023 - 06:08
  • /   Eνημέρωση: 12 Οκτ. 2023 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Παίκτης του Άρη Σύρου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 θα είναι ο Χρήστος Μιλιώνης. Η διοίκηση της ομάδας και ο πρόεδρος, Αντώνης Βαρθαλίτης θέλουν να συνεχίσουν παρά τις γηπεδικές δυσκολίες, σε υψηλά στάνταρ και να διεκδικήσουν και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο το πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν και το όνειρο της ανόδου στα μπαράζ.

Τώρα όσον αφορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Σύρου, ο Χρήστος Μηλιώνης έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται ως γκαρντ.

Ο Μηλιώνης άρχισε το μπάσκετ στον Κένταυρο Γιαννούλης, για να συνεχίσει σε Περσέα Λάρισας, ΕΑ Λάρισας, ΑΕ Λάρισας, Αμπελώνα, Αστέρα Λάρισας, Ερμή Αγιάς και Τιτάνες Παλαμα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Σύρου

Άρης Σύρου και Μηλιώνης Χρήστος θα πορευτούν μαζί αυτή την χρονιά πραγματοποιώντας ο Άρης Σύρου μια πολύ μεγάλη μεταγραφή εντάσσοντας στο δυναμικό του για την φετινή χρονιά τον πολύπειρο guard ύψους 1,88 Μηλιώνη Χρήστο ο οποίος έρχεται να προσδώσει ενέργεια και εμπειρία καθώς ο γεννημένος το 1980 guard έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του από τοπικό Λάρισας κερδίζοντας πολλές ανόδους φτάνοντας να αγωνίζεται ακόμα και στην Α2 εθνική κατηγορία αλλά και με πολλές χρονιές στην Β Εθνική κατηγορία όπως επίσης και στην Γ Εθνική κατηγορία.

Ο Χρήστος συμμετείχε και στο τουρνουά που έλαβε μέρος στο Καρλόβασι της Σάμου γνωρίζοντας από κοντά κάποιους από τους συμπαίκτες του.

Ο Μηλιώνης ξεκίνησε το μπάσκετ στον Κένταυρο Γιαννούλης, για να συνεχίσει σε Περσέα Λάρισας, ΕΑ Λάρισας, ΑΕ Λάρισας, Αμπελώνα, Αστέρα Λάρισας, Ερμή Αγιάς και Τιτάνες Παλαμά ..ευχόμαστε στον Χρήστο να κερδίσει άλλη μια άνοδο στην γ εθνική με την ομάδα μας και να έχει υγεία

Ετικέτες: