Ο Αίαντας επικράτησε με 5-0 του Πανσιφναϊκού στο γήπεδο της Άνω Σύρου

"Μωρά" με μέλλον

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Αίαντας, αφού το Σάββατο το βράδυ, επικράτησε με 5-0 του Πανσιφναϊκού. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ καλό, αφού είχε πέντε τέρματα, έναν σχετικά γρήγορο ρυθμό και ακόμη αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Όσοι είχαν την τύχη να παραμείνουν στην εξέδρα του γηπέδου της Άνω Σύρου, έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα που τους πρόσφεραν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Τώρα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Αίας ήταν καλύτερο καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ο τεχνικός της ομάδας είχε την ευκαιρία να δει παίκτες μικρής ηλικίας να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο. Να σημειώσουμε σ' αυτό το σημείο πως ο Κουκούλης ο οποίος σημείωσε το τρίτο τέρμα της ομάδας του Αίαντα ίσως είναι ο νεότερος παίκτης που σημείωσε γκολ στο ανδρικό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ο Καριμάλης με ωραίο σουτ άνοιξε τον χορό των γκολ και ο Γιάννης Ρούσσος τον έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Πλέον ο Αίας με τη νίκη αυτή είναι κοντά στη δεύτερη θέση και την εξασφάλιση της απευθείας πρόκρισης στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

 

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ

2' Άουτ πέρασε το φάουλ που εκτέλεσε απ' ευθείας ο Λυκογιάννης

5' ο Καφτηράνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

25' άτυχος ο Καριμάλης αφού είδε τη μπάλα να σταματά στη συμβολή των δοκαριών στην κεφαλιά που πήρε μέσα από τη μικρή περιοχή.

36' Ο Καριμάλης με δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα περίπου νίκησε τον Καραβό και άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Αίαντα Σύρου.

37' άουτ πέρασε το σουτ του Καράβα.

48' ο Γ. Ρούσσος με το φάουλ που εκτέλεσε απ' ευθείας θέλησε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

49' άουτ επίσης κατέληξε το σουτ του Καφτηράνη από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

55' Ο Καραβός με γροθιές έδιωξε σε κόρνερ τη μπάλα από το σουτ του Γιάννη Ρούσσου.

57' άουτ πέρασε το σουτ του Δημόπουλου.

67' με τις γροθιές έδιωξε ο Καραβός το σουτ του Λούσσα.

69' Ο Ατσόνιο στην κόντρα επίθεση βρέθηκε μόνος απέναντι στον Καρποδίνη, όμως ο γκολκίπερ του Αίαντα έπεσε γρήγορα στα πόδια του επιθετικού των φιλοξενουμένων και αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

71' ο Γιάννης Ρούσσος με ωραίο δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 2-0.

78' άουτ πέρασε η κεφαλιά του Λούσσα.

81' ο Κουκούλης με διπλή προσπάθεια έκανε το 3-0.

84' άουτ πέρασε το σουτ του Λούσσα.

86' ο Αργυρός έπειτα από μία εξαιρετική ατομική ενέργεια, αφού άδειασε ουσιαστικά 3 παίκτης της ομάδας της Σίφνου με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 4-0.

87' ο Γιάννης Ρούσσος πήρε τη μπάλα από το χώρο του κέντρου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά στου και με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

 

Αίας Σύρου (Γ. Ρούσσος): Καρποδίνης, Γεράρδης (73' Αργυρός), Βαμβακούσης, Καριμάλης, Φωτεινιάς, Καράβας, Δημόπουλος, Λούσσας, Δεναξάς Β., Καφτηράνης (68' Κουκούλης), Δεναξάς Μ. (46' Γ. Ρούσσος).

Πανσιφναϊκός (Μ. Φράγκος): Καραβός, Λεμονής, Κόμης, Κιτσάλης, Διαρεμμές, Σταυριανός, Ραπτόπουλος (75' Μαστρόκαλος), Ατσόνιος, Χρυσός Α., Λυκογιάννης, Ζαμπέλης 68' Ζαγκάβας).

Ετικέτες: