Στον πρώτο όμιλο κληρώθηκε η ομάδα της Σαντορίνης στο πλαίσιο της 4ης φάση του Κυπέλλου Ελλάδος

Πρεμιέρα με Ηρακλή η Θύελλα

  • Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2018 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 19 Σεπ. 2018 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στον πρώτο όμιλο του κυπέλου Ελλάδος μαζί με Ηρακλή, ΠΑΣ Γιάννενα και Ατρόμητο η Θύελλα Καμαρίου. Οι Καμαριανοί που συνεχίζουν το… ταξίδι στο κύπελλο Ελλάδος θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία τους καθώς θα συμμετάσχουν στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Θύελλα όπως είναι γνωστό επικράτησε πριν από λίγα εικοσιτετράωρα της ΑΕ Σπάρτης με 1-0 και έφερε μεγάλη αναστάτωση στο σωματεία της Πελοποννήσου.

Οι Σαντορινιοί σε λιγότερο από 10 ημέρες θα δώσουν την πρώτη τους… μάχη για τους ομίλους του Κυπέλου με τον Ηρακλή στην… Νάξο. Όπως με την Σπάρτη έτσι και την πρώτη αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδος η Θύελλα θα αναγκαστεί να παίξει στη Νάξο, μιας και το γήπεδο της εξαιρέθηκε κι αυτό που πληρεί τις προδιαγραφές είναι το ΔΑΚ. Έτσι λίγες ώρες μετά την κλήρωση οι άνθρωποι της ομάδας της Σαντορίνης  μίλησαν με τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ και έχει την συγκατάθεσή του για την διεξαγωγή του αγώνα στη Νάξο.

ΟΙ φίλοι της Σαντορίνης μετά και την εξέλιξη αυτή θα χάσουν την ευκαιρία να δουν την γιορτή του ποδοσφαίρου από κοντά, μιας και ο αγώνας θα γίνει σε άλλο νησί των Κυκλάδων. Μόνο όσοι καταφέρουν και ταξιδέψουν θα δουν την ομάδα τους από κοντά. Αντίθετα οι φίλοι του ποδοσφαίρου στη Νάξο θα έχουν μία καλή ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία σπουδαία αναμέτρηση, με Πανελλήνιο ενδιαφέρον.

Τώρα όσον αφορά την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, αυτή έβγαλε ένα μεγάλο παιχνίδι ένα ντέρμπι που πάντα προκαλεί… αίσθηση. Η Θεσσαλονίκη πλέον ζει σε ρυθμούς… ντέρμπι αφού η κλήρωση έβγαλε τις δύο ιστορικές ομάδες της συμπρωτεύουσας να διασταυρώνουν τα… ξίφη τους. Άρης και ΠΑΟΚ έπεσαν μαζί στον 4ο όμιλο του Κυπέλλου Κυκλάδων και το παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στις 25 ή στις 26 Σεπτεμβρίου στην Τούμπα.  

Οι πρωταθλητές Ελλάδος έπεσαν στον ίδιο όμιλο με τη Λαμία, τον Απόλλων Λάρισας και τον Βόλο, ενώ ο Ολυμπιακός με τους Λεβαδειακό, Παναχαϊκή και Άρη Αβάτου. Τέλος, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Παναιτωλικό, Κισσαμικό και Ιεράπετρα.

Αναλυτικά οι όμιλοι 

1oς όμιλος: Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα, Ηρακλής, Θύελλα Καμαρίου 

2oς όμιλος: ΑΕΚ, Λαμία, Απόλλων Λάρισας, Βόλος 

3oς όμιλος: Παναιτωλικός, Παναθηναϊκός, Κισσαμικός, Ιεράπετρα 

4oς όμιλος: ΠΑΟΚ, Άρης, Εργοτέλης, Αήττητος Σπάτων 

5oς όμιλος: Ολυμπιακός, Λεβαδειακός, Παναχαϊκή, Άρης Αβάτου 

6oς όμιλος: Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων Σμύρνης, Τρίκαλα, Απόλλων Παραλιμνίου. 

7oς όμιλος: Ξάνθη, ΟΦΗ, Κασσιόπη, Νίκη Βόλου 

8oς όμιλος: Πανιώνιος, ΑΕΛ, Απόλλων Πόντου, Ηρόδοτος 

Οι ημερομηνίες των αγωνιστικών: 
1η Αγωνιστική 25-26-27/09/2018 
2η Αγωνιστική 30-31/10/2018 και 01/11/2018 
3η Αγωνιστική 4-5-6/12/2018