Με νίκη ξεκίνησε το 2020 ο Περσέας Σύρου

 

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις για τον Περσέα, με την γυναικεία ομάδα της Σύρου να μπαίνει με το… δεξί στο 2020 έπειτα τη νίκη που σημείωσε με 1-0 επί του Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου. Τα κορίτσια του Θεόδωρου Καραγιάννη έδειξαν το καλό τους πρόσωπο σε ένα ακόμη ματς κι έφτασαν δίκαια στη νίκη τις οποίες τις φέρνει όλο και πιο κοντά στην επίτευξη του μεγάλου στόχου. Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η ομάδα της Σύρου εκτός από το εμπόδιο των Τραχώνων είχε να ξεπεράσει και την… ατυχία, αφού πριν ακόμη συμπληρωθούν 15 λεπτά αγώνα ο κ. Καραγιάννης είχε προχωρήσει σε δύο αναγκαστικές αλλαγές. Εκτός λόγω τραυματισμού πέρασαν η Καπέλλα και Μπουντούρη. Παρά την ατυχία τους, τα κορίτσια του Περσέα δεν το έβαλαν κάτω, κατάφεραν να προηγηθούν στο 24’ μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Ευσταθιάδου και στη συνέχεια να κρατά το υπέρ της αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος Γ. με βοηθούς τους κ.κ. Νομικό και Γρυπάρη.

Α.Ο Περσέας Σύρου (Θοδωρής Καραγιάννης): Κόμνα-Παναγιωτοπούλου, Καπέλλα Φ. (λ.τρ. 11΄Παπαδημάτου, Ρούσσου), Γκούφα, Μπουτούρη (λ.τρ. 8΄Οριάνου), Καρέτσου, Καπέλλα Χρ-, Τριβυζάκη, Πλεξίδα, Κολοκάθη, Μπούμπα, Ευσταθιάδου.

Επίσης στον πάγκο ήταν: Ρούσσου, Χαλαβαζή, Μαλάνου

ΑΟ Τραχώνων Αλίμου (Λυκούδη Ι.): Βαρβαροπούλου, Παπαιορδάνου, Χαραλάμπους, Τσήτα, Παντελοπούλου, Αλτάνη, Παντελάκη (76' Βαρβηροπούλου), Γιάννου, Πρεπορέντζου, Φράγκου, Βενιαμήν