Προχωρούν οι απαραίτητες εργασίες στην πλατεία Ηρώων και στην οδό Νικ. Μανδηλαρά στην Ερμούπολη, από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης

Διαγραμμίσεις σε ώρες και ημέρες αιχμής

Εντατικά προχωρούν οι απαραίτητες εργασίες διαγραμμίσεων στην πλατεία Ηρώων και στην οδό Νικ. Μανδηλαρά στην Ερμούπολη καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων ημερών από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, οι οποίες ωστόσο καθώς εκτελούνται σε ώρες και ημέρες ιδιαίτερης κυκλοφοριακής αιχμής, προκαλούν πρόβλημα στις μετακινήσεις των πολιτών.

Συγκεκριμένα, εργάτες του Δήμου δουλεύουν συστηματικά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες, οπότε και μεγάλος όγκος οχημάτων, δικύκλων, φορτηγών αλλά και mini bus βρίσκεται σε κίνηση, με αποτέλεσμα, ακόμη κι αν ρυθμίζεται η κυκλοφορία, να προκαλείται μεγάλο κομφούζιο στην κεντρική κυκλοφοριακή αρτηρία που εξυπηρετεί την Ερμούπολη.

Για την ασφάλεια τόσο των διερχόμενων οδηγών, όσο και των ίδιων των εργατών του Δήμου, θα ήταν χρήσιμο αυτές οι διαγραμμίσεις να αναπτύσσονταν σε ώρες που καταγράφεται ηπιότερη η κυκλοφορία, αλλά και σε ημέρες με μειωμένη κίνηση.

Παρόλα αυτά, το έργο που εκτελεί ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης έρχεται να επισημάνει τις μέχρι χθες σχεδόν “αόρατες” διαγραμμίσεις σε σημεία κεντρικά προκειμένου να προστατεύονται οι πολίτες και να καθοδηγούνται κατά τις μετακινήσεις τους.

 

Ετικέτες: