Το Μάννα τίμησε τον πατέρα

Ένα από τα ιδρυτικά μέλη του, με ενεργή παρουσία μέχρι και σήμερα τίμησε στην καθιερωμένη εκδήλωσή του με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μάννα.

Η εν λόγω γιορτή καθιερώθηκε το 1910 από την Αμερικανίδα Σονόρα Σμαρτ Ντοντ, προκειμένου να τιμήσει τον πατέρα της, Γουίλιαμ Τζάκσον Σμαρτ, βετεράνο του Αμερικανικού Εμφυλίου, που ανέθρεψε μόνος του τα έξι παιδιά της οικογένειάς τους.

Συγκινημένος, ο κ. Μαραγκός άκουσε τα εγκάρδια λόγια των δύο παιδιών του, Αντωνίας και Δομήνικου, οι οποίοι εξέφρασαν και γραπτώς τόσο την αγάπη τους, όσο και την ευγνωμοσύνη τους για την καθοριστική σημασία που ο ίδιος έπαιξε στη ζωή τους, χωρίς να διστάσουν να τον χαρακτηρίσουν “συνώνυμο του τέλειου πατέρα”.

Στη συνέχεια, παρέλαβε το δώρο του από τον πρόεδρο κ. Μίμογλου και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου, εκδηλώνοντας τη χαρά του για τη διπλή πατρική υπόστάσή του, τόσο ως πατέρας δύο παιδιών, όσο και ως ένας εκ των πατέρων του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μάννα πριν από 30 χρόνια.

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στο Μάννα, συνεχίστηκε με άφθονο τσίπουρο και μεζεδάκια, τα οποία απήλαυσαν μέλη του συλλόγου, τα οποία τίμησαν με τη σειρά τους τον πατέρα τους, αλλά και τον πατέρα των παιδιών τους.