Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στα παιδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρούσσων

  • Πέμπτη, 29 Αυγούστου, 2019 - 13:38

Δημιουργικότητα, χαρά και μαγεία θα πλημμυρίσουν αυτό το σαββατοκύριακο τον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρούσσων μέσα από δύο μοναδικές δράσεις που είναι αφιερωμένες στα παιδιά.

Το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 και ώρα 19:00, η Εταιρεία «Γιατί Έτσι» παρουσιάζει ένα θεαματικό ταξίδι στο όνειρο για τα παιδιά με ξυλοπόδαρο, κλόουν, διαδραστικά παιχνίδια για τα παιδιά, μουσικό-θεατρικό παιχνίδι, χορός, τραγούδι, Διαγωνισμοί, Ταχυδακτυλουργικά Τρικ.

Ελεύθερη είσοδος

Το επόμενο πρωί από τις 10:30 έως τις 12:30 θα διεξαχθεί το Παιδικό Εικαστικό Εργαστήρι «Τα Χωριά της Σύρου» σε συνεργασία με το Δίκτυο Εικαστικών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Σύρου – ΔΕΕΠΣ.

Μέσω εικαστικών προσεγγίσεων τα παιδιά του νησιού μας γνωρίζουν τα χωριά μας και το νησί μας. Μιλάμε για ιστορίες, έθιμα, σύμβολα, γεωγραφικές ιδιαιτερότητες, δρομολόγια και διαδρομές του νησιού και του κάθε χωριού ξεχωριστά. Δημιουργούμε ένα νέο χάρτη του νησιού, ένα ομαδικό έργο, που “μιλάει” για το νησί μας μέσω της “φωνής” και δημιουργικότητας των παιδιών μας.