Η Μαριέττα Φαφούτη και τα "kookooνάρια" της ξεσήκωσαν την πλατεία Μιαούλη

Ένα ξέφρενο καλοκαιρινό πάρτι με τη Μαριέττα Φαφούτη περίμενε χθες το βράδυ όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πλατεία Μιαούλη και να απολαύσουν τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της, αλλά και μοναδικές διασκευές αγαπημένων κομματιών όπως το “Think” της Aretha Franklin και το “Let the Sunshine In”.

Η γνωστή ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός μαζί με την οκταμελή μπάντα της καταχειροκροτήθηκε από το κοινό σε μια καλοκαιρινή συναυλία με πολύ ρυθμό και άπλετο φως.

Μικροί και μεγάλοι αφέθηκαν στη μαγεία της μουσικής και ακολουθώντας τις οδηγίες της καλλιτέχνιδος, απέδειξαν τόσο τις τραγουδιστικές, όσο και τις χορευτικές τους ικανότητες.

Οι “κουκουνάρες” και τα “κουκουνάρια” έκλεψαν κυριολεκτικά τις εντυπώσεις και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών με τη μεγάλη επιτυχία της Μαριέττας Φαφούτη “Kookoobadi” να εκτοξεύει το κέφι στα ύψη.

Στο κλείσιμο της βραδιάς, η κ. Φαφούτη ευχαρίστησε την Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για τη συνεργασία της και ευχήθηκε στο κοινό καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Σημειώνεται ότι συνέντευξη της Μαριέττας Φαφούτη, φιλοξενείται στο σημερινό φύλλο της “Κοινής Γνώμης”. Για να τη διαβάσετε, κάντε κλικ εδώ