Διοργάνωση 1ου Αγώνα Δρόμου Sifnos Run

  • Δευτέρα, 13 Μαρτίου, 2017 - 14:10

Η πανέμορφη Σίφνος υποδέχεται για πρώτη χρονιά στις 30 Απριλίου, τους φίλους δρομείς κι επισκέπτες με το SIFNOS RUN!

Το νησί «των ποιητών, των γραμμάτων και των τεχνών», η πατρίδα του Τσελεμεντέ και της κεραμικής τέχνης, φημισμένη για την καθαριότητα, την αρχιτεκτονική και τα μονοπάτια της,  σας προ(σ)καλεί να δοκιμάσετε τα όριά σας σ’ έναν ιδιαίτερο αγώνα 10 χιλιομέτρων που ξεκινάει από το λιμάνι, φτάνει ως την Απολλωνία (χώρα) και επιστρέφει στις Καμάρες!

Μια εξαιρετικής ομορφιάς διαδρομή όπου εναλλάσσονται το αιγαιοπελαγίτικο φωτεινό γαλάζιο με τις ξερολιθιές και τη φύση!!!

Στο ίδιο μοτίβο, αλλά σε μια πολύ πιο ήπια διαδρομή θ’ αγωνιστούν οι δρομείς που θα επιλέξουν την απόσταση των 5 χλμ., καθώς και η «μαγιά» των αυριανών δρομέων στον παιδικό αγώνα των 1.000μ.

Ο Δήμος Σίφνου, το Sifnos House, Σύλλογοι, Φορείς και Σχολεία είναι έτοιμοι να υποδεχτούν για ένα καταπληκτικό τριήμερο (το τριήμερο της Πρωτομαγιάς), όχι μόνον τους δρομείς, αλλά και τους φίλους και την οικογένειά τους!!!

Μια αξέχαστη ανοιξιάτικη απόδραση που σίγουρα θα σας μετατρέψει σε λάτρεις της Σίφνου και θα σας κάνει να επιστρέφετε σε κάθε αγώνα, όλες τις εποχές!!!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sifnosrun.gr

Ετικέτες: