Στις 18:00, Παμμηλιακός και Α.Ο. Μυκόνου στο γήπεδο της Παροικιάς θα αναμετρηθούν με μοναδικό στόχο το... πρωτάθλημα

Ώρα... τίτλου

  • Σάββατο, 27 Απριλίου, 2013 - 15:53
  • /   Eνημέρωση: 27 Απρ. 2013 - 18:35
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στο γήπεδο της Παροικιάς, στις 18:00 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο παιχνίδι για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Με το παιχνίδι αυτό ολοκληρώνεται το φετινό πρωτάθλημα και μία εκ των Μύκονο και Παμμηλιακό θα αναδειχθεί πρωταθλήμτρια ομάδα για την περίοδο 2012-2013. Η νικήτρια του σημερινού αγώνα θα πάρει μέρος στα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική κατηγορία. Οι δύο μονομάχοι απέδειξαν ότι είναι οι καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, αφού έφτασαν μία “ανάσα” από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Μύκονος έφτασε στον τελικό του πρωταθλήματος έχοντας μόνο μια ήττα – αυτή με τον Α.Ο. Σύρου με 1-0 -, ενώ ο Παμμηλιακός έφτασε έως εδώ με μόλις μία ισοπαλία. Στη διαδικασία των μπαράζ, οι δύο “μονομάχοι” έχουν από έξι βαθμούς, αφού επικράτησαν τόσο του Πανθηραϊκού, όσο και του Αίαντα Σύρου.

Όπως είναι γνωστό αν στο παιχνίδι δεν αναδειχθεί νικητής, δεν θα υπάρξει παράταση και πέναλτι, αλλά θα οριστεί εκ νέου. Αν και τότε δεν υπάρξει νικητής τότε θα ακολουθηθεί η διαδικασία της παράτασης και αν και πάλι οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες τότε θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι “Κοινή Γνώμη” θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι μεταξύ της Μυκόνου και του Παμμηλιακού.