Ξεκίνησε επίσημα η χρονιά για την ομάδα του Αίαντα Σύρου με την έναρξη της προετοιμασίας

Μία χρονιά με υγεία και επιτυχίας

  • Τετάρτη, 7 Αυγούστου, 2013 - 06:00
  • /   Eνημέρωση: 7 Αυγ. 2013 - 8:08
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ξεκίνησε και επίσημα η χρονιά για την ομάδα του Αίαντα Σύρου, αφού πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας, αλλά και ο καθιερωμένος αγιασμός. Το παρών στην επίσημη πρώτη έδωσαν μέλη της διοίκησης, τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας.

Τα μέλη της διοίκησης ευχήθηκαν πάνω από όλα υγεία στους ποδοσφαιριστές και να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, όπως έκαναν στην παρθενική τους χρονιά, που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πέρασαν στα μπαράζ. Εκεί βέβαια οι Συριανοί δεν κατάφεραν να πετύχουν κάτι καλό, αφού το πρωτάθλημα το κατέκτησε η Μύκονος.

Τέλος, οι προπονήσεις θα γίνονται σε καθημερινή βάση, με τον προπονητής της ομάδας Γιώργο Ρούσσο, να θέλει τους παίκτες του έτοιμους με την έναρξη των επίσημων.

Οι προπονητές της ομάδες του Αίαντα είναι οι εξής: Στο ανδρικό τμήμα προπονητής είναι ο Γιώργος Ρούσσος με βοηθό του τον Μάκη Βαρθαλίτη. Στις ακαδημίες προπονητές είναι ο Μιχάλης Βασάλος και ο Νίκος Βουτσίνος. Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Κώστας Συριανός και ο δάσκαλος πολεμικών τεχνών του συλλόγου ΑΣ KENDO ΣΥΡΟΥ Μάρκος Πρίντεζης, θα είναι στην ομάδα του Αίαντα για την ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών.

Ετικέτες: 

Διαβάστε ακόμα