Ο Πάγος επικράτησε 1-0 του Αίαντα Σύρου στο χθεσινό φιλικό προετοιμασίας

Φιλικό… ξεμούδιασμα

Ο Πάγος επικράτησε στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι του Αίαντα Σύρου με 1-0 χάρη στο τέρμα που σημείο ο Γιάννης Βάλβης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 33’.

Οι δύο ομάδες ήταν εμφανώς κουρασμένος από την έως τώρα δύσκολη προετοιμασία που έχουν πραγματοποιήσει. Γιώργος Ρούσσος και Ηλίας Ξενικάκης έβγαλαν τα δικά τους συμπεράσματα, δηλαδή για το σε πια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους. Από  την πλευρά τους οι παίκτες και των δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν» από τις συνεχόμενες προπονήσεις. Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για την ομάδα του Πάηγου, ενώ ο Αίαντας έχει δώσει ακόμη ένα, αυτό με αντίπαλο στον Α.Ο. Πάρου. Σίγουρα, οι ομάδες χρειάζονται αρκετή δουλειά ώστε οι ποδοσφαιριστές να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Ηλίας Ξενικάκης γνωρίζει ότι έχει λιγότερο χρόνο ώστε να προετοιμάσει την ομάδα του, αφού σε μία εβδομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα τον Α.Ο. Σύρου.

Αίαντας Σύρου: (Γιώργος Ρούσσος): Νικητίδης, Φουάσης, Καμπάνης, Μεμάϊ, Καράβας, Μουράϊ, Μανουδάκης, Σιμιγδαλάς, Σαγκινέτος, Μπογκντάν, Λούσας.

Αγωνίστηκαν και οι: (Λοϊζος, Συριανός, Γεράρδης, Ριγούτσος, Καφτηράνης, Σταφυλλάς).

 Α.Ο Πάγου: (Ηλίας Ξενικάκης): Λοϊσιος, Σαμιωτάκης, Πρελορέτζος, Πάπιτσης Β., Πάπιτσης Γ., Ρούσσος, Τρόκα, Μανωλιός, Βάλβης, Παράβαλος, Πρίντεζης.
Αγωνίστηκαν και οι: (Μαραγκός, Πελέκης, Μελισσάκης, Αραγιάννης, Μπελεγρίνης, Ξανθάκης).

Ετικέτες: 

Διαβάστε ακόμα