Ο Α.Ο. Σύρου επικράτησε 2-1 της Στενής στο γήπεδο της Τήνου

Ωραίο ματς στο δεύτερο μέρος

  • Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2013 - 13:04
  • /   Eνημέρωση: 15 Σεπ. 2013 - 22:37
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Καλημέρα σας από το γήπεδο της Τήνου, όπου η “Κοινή Γνώμη” έπειτα την ευγενική προσφορά της ομάδας της Σύρου και συγκεκριμένα του κ. Πέτρου Ραουζαίου, θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας μεταξύ των ομάδων, Στενή Τήνου και Α.Ο. Σύρου.

Οι δύο ομάδες αυτήν την ώρα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο και πραγματοποιούν την απαραίτητη προθέρμανση.

Η Στενή Τήνου θα παρατάξει στο αρχικό σχήμα τους: Ν. Φώσκολος, Γ. Φώσκολος, Μ. Ζαλώνης, Μ. Δελατώλας, Α. Παλαμάρης, Μ. Ζαλώνης, Γ. Λιβαδάρης, Ν. Ζαλώνης, Ε. Αρμακόλας, Γ. Φώσκολος, Γ. Ζαλώνης.

Από την πλευρά του ο Μάκης Πούλος επέλεξε τους: Καραμαλίγκας, Δημόπουλος, Βαβουράκης, Μητσόπουλος, Σούρλας, Μαραγκός, Γ. Περιάλης, Τζώρτζης, Ελ Κάντι, Ξυγκάκης, Πρίντεζης.

* Ολοκληρώνεται το πρώτο τέταρτο του αγώνα με το σκορ να παραμένει 0-0, καθώς το παιχνίδι σ' αυτό το διάστημα είχε περισσότερο χαρακτήρα αναγνωριστικό. Οι δύο ομάδες βέβαια είχαν κάποια σουτ προς τις αντίπαλες εστίες.

* 20' μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ έχασε ο Ελ Κάντι έπειτα την εξαιρετική κάθετη πάσα του Τζώρτζη.

* Η ζέστη που επικρατεί αυτή την ώρα στο γήπεδο της Τήνου σίγουρα έχει παίξει το δικός της ρόλο, καθώς οι 50 περίπου φίλοι του ποδοσφαίρου που έχουν έρθει για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση, βλέπουν ένα μέτριο μέχρι στιγμής ποιοτικά παιχνίδι.

* 27' στα χέρια του Καραμαλίγκα το φάουλ που εκτέλεσε ο Γ. Φώσκολος.

* Στο 31' μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ έχασε η Στενή Τήνου, με το σουτ από το ύψος της περιοχής, από τον Δελατώλα.

* Ελ Κάντι και Ξυγκάκης έχασαν διπλή ευκαιρία να βάλουν μπροστά την ομάδα της Σύρου, έπειτα την κάθετη πάσα του Περιάλλη, στο 37'.

* Στο 40' ο Αμπντούλ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, στη θέση του Ελ Κάντι.

* Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του φιλικού παιχνιδιού μεταξύ της Στενής και του Α.Ο. Σύρου, με το σκορ να παραμένει στο 0-0. Οι δύο ομάδες αν και προσπάθησαν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφεραν να το πετύχουν.

Ο Α.Ο. Σύρου αν και είχε την υπεροχή δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους να επιβάλει τον ρυθμό του.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Στενής με τον Α.Ο. Σύρου.

Για την Συριανή ομάδα έχουν περάσει στον αγωνιστικό χώρο οι: Δημητρακόπουλος, Βελέντζας και Χαβδούλας και πέρασαν εκτός οι: Πρίντεζης, Δητσόπουλος και Σούρλας.

Στο 52' 1-0 η Στενή Τήνου έπειτα το κοντινό πλασέ του Γ. Φώσκολου.

Στο 56' μεγάλη ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα έχασε ο Αμντούλ, καθώς το πλασέ του μέσα από την μικρή περιοχή εξουδετερώθηκε από τον γκολκίπερ της Στενής.

Στο 60' Γκολ για την ομάδα της Σύρου, καθώς ο Γ. Περιάλης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 63' διπλή ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο σκορ έχασε ο Α.Ο. Σύρου, καθώς ο τερματοφύλακας της Στενής εξουδετέρωσε αρχικά το σουτ του Πάπι και στη συνέχεια έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Περιάλλης Γ.

Στο 80' Γκοολ για τον Α.Ο. Σύρου με τον Αμπντούλ με κοντινό πλασέ. Αρχικά ο Βελέντζας είχε δοκάρι από πλεονεκτική θέση.

Ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι της Τήνου μεταξύ της Στενής και του Α.Ο. Σύρου.

Θα ακολουθήσει αναλυτικότερο ρεπορτάζ με συνεντεύξεις από τις δύο πλευρές και πλάνα από το ματς, σε επόμενη ανάρτηση.