Η Κοινή Γνώμη στο γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων

Live: Α.Ο. Σύρου – Αίαντας Σύρου

  • Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2013 - 16:15
  • /   Eνημέρωση: 28 Σεπ. 2013 - 18:33
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Καλησπέρα σας από το γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων όπου η “Κοινή Γνώμη” θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό το παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ του Α.Ο. Σ. και του Αίαντα Σύρου.

Οι δυο ομάδες έχουν φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο, αφού έχουν ολοκληρώσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Οι γηπεδούχοι έχουν δώσει ήδη έναν επίσημο αγώνα σε αντίθεση με την ομάδα του Γιώργου Ρούσσου, που μέχρι στιγμής έχει παίξει φιλικά παιχνίδια. Ο Μάκης Πούλος είδες τους παίκτες του την προηγούμενη εβδομάδα να επικρατούν με 4-0 του Πάγου και να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η αναμέτρηση αυτή θα είναι και μία πρώτη εικόνα για το τη πρόκειται να παρακολουθήσουμε στο πρωτάθλημα Κυκλάδων, όπου στον πρώτο όμιλο είναι και οι τρεις Συριανές ομάδες. Επίσης, στον ίδιο όμιλο όπου σύμφωνα με τη δυναμικότητα του αγώνα είναι και ο πιο δυνατός είναι, η Στενή Τήνου, ο Α.Ο. Τήνου, η Άνω Μερά και η Υδρούσα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ο Μάκης Πούλος (Α.Ο. Σύρου) επέλεξε τους: Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Βαμβακούσης, Κόκκαλης, Μητσόπουλος, Μαραγκός, Ελ – Κάντι, Τζώρτζης, Σταματίου, Περιάλης, Τερόλλης,

Οι έντεκα του Γιώργου Ρούσσου (Αίαντας Σύρου): Συριανός, Καράβας, Τσιριγώτης, Βασσάλος, Αναγνωστόπουλος, Μανουδάκης, Μπαλόπιτας, Μουράϊ, Ρούσσος, Σαγκινέτος, Λούσας.

 

18:24 Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τον Α.Ο. Σύρου να παίρνει ακόμη μία σπουδαία νίκη (3-0) και να περνά στους 4 τους κυπέλλου Κυκλάδων.

(18:21) 89' ΓΚΟΛ 3-0 για τους γηπεδούχους από τον Λεονάρδο Πρίντεζη και τη συνεργασία με τον Σταματίου.

(18:19) σε κόρνερ έδιωξε ο Συριανός έπειτα από το σουτ του Βαβουράκη από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής.

(18:15) Αλλαγή για τον Α.Ο. Σύρου εκτός πέρασε ο Τερόλλης και στη θέση του μπήκε ο Μπάμπης Σούρλας.

(18:09) 76' ο Α.Ο. Σύρου δείχνει μετά τα δύο τέρματα που έχει πετύχει να έχει την ψυχολογία και να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι.

(17:59) 64' εκτός πέρασε ο Μαργκός και στη θέση του μπήκε ο Χαβδούλας

(17:58) 63' Αλλαγές για τον Αίαντα, εκτός πέρασαν οι Σαγκινέτος και Καράβας και στη θέση τους μπήκαν οι: Παπαδάκης και Γιαννάκος.

(17:54) 61' Γκολ 2-0 για τον Α.Ο. Σύρου την κεφαλιά μέσα από την περιοχή από τον Κόκκαλη.

(17:40) 49' αλλαγή για τον Αίαντα Σύρου, εκτός πέρασε ο Λούσας και μπήκε στη θέση του Μεμάϊ.

(17:39) 47' άουτ πέρασε το σουτ του Κ. Ρούσσου από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής.

(17:38) 46' 1-0 με πλασέ του Περιάλη έπειτα από την Πάσα του Σταματίου.

(17:38) Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του αγώνα, δεν υπάρχουν αλλαγές από τους δύο προπονητές.

(17:22) 45+ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και το σκορ δεν έχει αλλάξει, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει καταφέρει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία. Το παιχνίδι σύμφωνα με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου θα κριθεί στο γκολ και στη δύναμη. Μέχρι τώρα οι δύο ομάδες δεν έχουν καταφέρει να επιβάλουν το ρυθμό τους.

(17: 16) 40' παραμένει το 0-0 μεταξύ των δύο ομάδων, με τους φιλοξενούμενους να έχουν χάσει τη μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι στιγμής, με το δοκάρι του Μπαλόπιτα.

(17:10) 34' άουτ κατέληξε το σουτ του Δ. Μαραγκού.

(17:03) 27' εκτός αγωνιστικού χώρου πέρασε ο Μητσόπουλος και στη θέση του μπήκε ο Λ. Πρίντεζης.

(17:00) 23' άουτ πέρασε το σουτ του Σαγκινέτου από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής.

(16:57) 20' η δύναμη και το πάθος ξεχειλίζουν στο παιχνίδι και οι 500 φίλοι του ποδοσφαίρου που είναι αυτή την ώρα στο γήπεδο δείχνουν να απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο.

(16:53) 17' 'έχει ισορροπήσει το παιχνίδι ο Αίαντας και βγαίνει με μεγαλύτερες αξιώσεις στην επίθεση.

(16:51) 14' μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ έχασε ο Ajax, με τον Μπαλόπιτα, καθώς η μπάλα στο πλασέ του έπειτα την παράλληλη πάσα του Τσιριγώτη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Καραμαλίγκα και πέρασε άουτ.

(16:50) Συμπληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με τους γηπεδούχους να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

(16:47) 8' ο πρώτο καλό σουτ στον αγώνα πραγματοποιήθηκε από τον Γιώργο Περιάλη. Η μπάλα πέρασε μετά την ατομική ενέργια του παίκτη των γηπεδούχων ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Συριανού.

(16:37) Ξεκίνησε το παιχνίδι του κυπέλλου μεταξύ του Α.Ο. Σύρου και του Ajax

(16:27) 400 φίλοι του ποδοσφαίρου βρίσκονται στο γήπεδο της Ερμούπολης για να παρακολουθήσουν την σημερινή αναμέτρηση κυπέλλου μεταξύ του Α.Ο. Σύρου και του Ajax.

Σε λίγα λεπτά οι δύο ομάδες θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει η αναμέτρηση.