Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα κυπέλλου μεταξύ του Α.Ο. Σ. Και του Αίαντα

Το πάρτι στα αποδυτήρια.... και οι δηλώσεις

Ο Α.Ο. Σύρου έπειτα τη νίκη που πέτυχε με 3-0 επί του Αίαντα Σύρου πέρασε στους τέσσερις και έβαλε πλώρη για την κατάκτηση του κυπέλλου Κυκλάδων.

Οι 400 με 500 φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν το γήπεδο της Ερμούπολης – ΕΠΣ Κυκλάδων παρακολούθησαν μία πολύ σπουδαία αναμέτρηση. Μπορεί οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο να μην πρόσφεραν πλούσιο θέαμα, αφού οι δύο τεχνικοί έδωσαν ρεσιτάλ προπονητικής και είχαν κλείσει άριστα τους διαδρόμους προς την εστία τους. Αυτό είχαν σαν αποτέλεσμα οι αντίπαλοι ποδοσφαιριστές δεν έβρισκαν εύκολα ανοικτούς διαδρόμους.

Το γρήγορο τέρμα που σημείωσε ο Α.Ο. Σύρου στην επανάληψη (46') έγειρε την πλάστιγγα προς την πλευρά του.

Μπορεί να ακούγεται ως φυσιολογικό, όμως ήταν για πολλούς πολύ σημαντικό το γεγονός ότι οι δύο ομάδες μετά το τέλος της αναμέτρησης έφυγαν από το γήπεδο αγκαλιασμένες. Έτσι, δεν επιβεβαιώθηκαν οι “κακές γλώσσες” που έλεγαν ότι οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης θα μάλωναν. Έπαιξαν ωραία, διαφήμισαν τον ποδόσφαιρο κι έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα σε όλους του φιλάθλους. Φέτος, οι Συριανοί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολύ ωραία παιχνίδια, αφού και οι τρεις ομάδες του νησιού είναι δυνατές και ανταγωνιστικές.

Τέλος, μετά το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και η διοίκηση του Α.Ο. Σύρου έκαναν πάρτι στα αποδυτήρια.

Διαβάστε ακόμα