0-5 ο Α.Ο. Σύρου μέσα στην Άνδρο

Πάρτι στην Άνδρο από τον... ΑΟΣ

  • Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2013 - 16:19
  • /   Eνημέρωση: 5 Οκτ. 2013 - 22:40
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ολοκληρώθηκε το παιχνίδι της Άνδρου, με τον Α.Ο. Σύρου να περνά εύκολα από το Μπατσί με 0-5. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, αφού η ομάδα του Μάκη Πούλου ήταν σαφώς ανώτερη. Από την πλευρά τους οι Συριανοί ήταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν σε μία δίκαιη νίκη. Ουσιαστικά το τρίποντο οι φιλοξενούμενοι το είχαν εξασφαλίσει από το πρώτο μισάωρο του αγώνα όπου και είχαν προηγηθεί με 4-0 στο σκορ.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, αφού οι γηπεδούχοι έδειχναν να μην μπορούν να αντιδράσουν.

 

Β' Μέρος

 

85' η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με το σουτ του Γλυνού από πλεονεκτική θέση. Ο Καραμαλίγκας με διπλή προσπάθεια αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

76' άουτ πέρασε η μπάλα από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζώρτζη.

75' όπως είναι φυσιολογικό ο ρυθμός του αγώνα έχει πέσει, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν καθαρίσει την υπόθεση... νίκη, από το πρώτο ημίχρονο. Βέβαια οι Συριανοί έχουν στην κατοχή τους την μπάλα και κάνουν ότι θέλουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

60' 0-5, ο Περιάλης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την αδράνεια των γηπεδούχων και ανέβασε ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

Ξεκίνησε πριν από 2' το δεύτερο μέρος του αγώνα.

Α' Μέρος

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Α.Ο. Σύρου βρίσκεται με 0-4 μπροστά στο σκορ, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι: Πρίντεζης, Σταματίου (2), Ελ Κάντι.

Ολοκληρώνεται σιγά – σιγά το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, με τους Συριανούς να έχουν ουσιαστικά καθαρίσει το παιχνίδι από τα πρώτα 35' της αναμέτρησης. Ο Μάκης Πούλος που πριν την έναρξη φοβόταν το παιχνίδι... οι παίκτες του είχαν άλλη γνώμη και του το αποδεικνύουν εντός του αγωνιστικού χώρου.

40' σε πλάγιο κατέληξε το σουτ του Σταματίου μέσα από την μεγάλη περιοχή. Ο φορ της Συριανής ομάδας βρέθηκε πλεονεκτική θέση, όμως η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε πλάγιο άουτ.

32' με τον 0-4 Ελ Κάντι με σουτ από τα 40 περίπου μέτρα.

0-3, ο Σταματίου με σουτ έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του στο 31'.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Λεονάρδο Πρίντεζη, αφού είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης και είναι αυτός που έχει απολείση μέχρι στιγμής περισσότερες φορές την εστία της Υδρούσας. Στο 30' είχε ένα ακόμη καλό σουτ στο τέρμα του παπουτσή.

0-2 από την κεφαλιά του Σταματίου από την μικρή περιοχή έπειτα την ωραία σέντρα του Λεονάρδου Πρίντεζη, στο 27'.

Στα χέρια του Καραμαλίγκα η μπάλα έπειτα την εκτέλεση φάουλ του Γλυνού στο 24'.

Σουτ αουτ του Πρίντεζη στο 20'.

Συμπληρώθηκε το πρώτο 15λεπτο της αναμέτρησης με την ομάδα του Μάκη Πούλου να έχει την υπεροχή και να έχει επιβάλει τον ρυθμό της.

Οι Συριαοί προηγούνται 1-0 στο σκορ χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Λεονάρδος Πρίντεζης. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κλείσει στα καρέ τους, τους Ανδριώτες.

Στο 4' ο Πρίντεζης με δυνατό ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Σύρου (0-1).