Το ευχαριστώ του Πάγου στον κόσμο

Η ομάδα του Πάγου με δελτίο τύπου ευχαριστεί τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου της Άνω Σύρου, για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Α.Ο. Σύρου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:

“Ο Α.Ο. Πάγος ευχαριστεί θερμά τους δεκάδες φίλους του για την υποστήριξη τους στον αγώνα με τον Α.Ο. Σύρου. Λυπούμαστε που εξωαγωνιστικοί παράγοντες και οι αποφάσεις του διαιτητή μας στέρησαν την δυνατότητα να διεκδικήσουμε από το παιχνίδι κάτι καλύτερο.

Επίσης καταδικάζουμε την απαράδεκτη ενέργεια του ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Σύρου, όπως την καταδίκασε με τις αποδοκιμασίες του το φίλαθλο κοινό.

Το χειροκρότημα στο τέλος του παιχνιδιού για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας από την συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων αποδεικνύει πολλά για εμάς.

Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Σύρου να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει για την φετινή χρονιά, και εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να είμαστε εξίσου ανταγωνιστικοί και στην συνέχεια του πρωταθλήματος”.

 

Ετικέτες: