Ο Αρχηγός του Φοίνικα Βασίλης Κουρνέτας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για το final-4 του κυπέλλου και τον αρχικό στόχο της ομάδας του

“Πρώτα να περάσουμε στον τελικό”

  • Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2013 - 19:35
  • /   Eνημέρωση: 23 Μαρ. 2013 - 16:09
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Αρχηγός του Φοίνικα Βασίλης Κουρνέτας μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final-4 και είπε πως πάνω απ' όλα όλοι πρέπει να απολαύσουν τη διοργάνωση.

“Εύχομαι να απολαύσουμε όλοι μια πολύ καλή διοργάνωση, η οποία θα είναι αντάξια των αθλητών και των ομάδων που συμμετέχουν. Είναι μια διοργάνωση σημαντική για εμάς, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες. Θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ, το έχουμε ανάγκη να γίνει αυτό και φυσικά να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για την πρόκριση στον τελικό. Δεν θα έχουμε εύκολο έργο, αφού ο Ηρακλής έχει δείξει πως μπορεί να κοντράρει και να κερδίσει τον οποιονδήποτε”.
Για τις αλλαγές μετά την έλευση του νέου προπονητή ο έμπειρος πασαδόρος τόνισε: “Συνήθως όλες οι αλλαγές δεν είναι ευχάριστες όταν γίνονται μεσούσης περιόδου. Πολύ σωστά είπε ο κ. Ανδρεόπουλος ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα σε τρεις προπονήσεις. Γίνονται προσπάθειες για να αλλάξει η ψυχολογία και να βγάλουμε ενέργεια που ίσως δεν είχαμε δείξει. Εκεί γίνονται όλες προσπάθειες του προπονητικού τιμ αλλά και των παικτών. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά, αλλά αύριο πρέπει να το βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα το θέλει και σε συνδυασμό με την εμπειρία του κ. Ανδρεόπουλου πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.
Επίσης ρωτήθηκε για το αν το Κύπελλο είναι το τελευταίο χαρτί του Φοίνικα για διάκριση, καθώς στο πρωτάθλημα η συμμετοχή του στην 4άδα πλέον δεν εξαρτάται από τους ίδιους, ο αρχηγός της Σύρου είπε: “Δεν έχουμε ξεγράψει το πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας. Πρέπει να κερδίσουμε στο Βραχάτι και να έρθουν κάποια άλλα αποτελέσματα. Το Κύπελλο είναι ούτως ή άλλως πολύ σημαντική υπόθεση για εμάς. Παίζουμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, αλλά παίζοντας καλά μπορούμε να προκριθούμε στον τελικό και γιατί όχι να κατακτήσουμε και το τρόπαιο. Δεν θα λειτουργήσει ως βάρος η θέληση για διάκριση αντιθέτως πιστεύω θα μας οδηγήσει σε κάτι καλό αυτό το τριήμερο”.