Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, ενόψει του final-4 του κυπέλλου Ελλάδος ανδρών στο βόλεϊ

"Να κερδίσει το βόλεϊ"

  • Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2013 - 19:31
  • /   Eνημέρωση: 23 Μαρ. 2013 - 16:09
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την πίστη ότι θα δούμε ωραίο θέαμα, εξέφρασαν οι διοργανωτές του Φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ανδρών στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα το μεσημέρι.

Ο υπεύθυνος του τμήματος αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, Δημήτρης Λαχριδάκης δήλωσε: “Είναι τιμή που μας επέλεξε η Ομοσπονδία και είμαστε σίγουροι πως η διοργάνωση θα έχει επιτυχία. Ο κόσμος του Ρεθύμνου θα χειροκροτήσει τις ομάδες και θα δώσει δύναμη στους αθλητές. Η διοργάνωση αυτή θα δώσει την ευκαιρία στον πολίτη του Ρεθύμνου να βγει από τη ρουτίνα του και να απολαύσει θέαμα υψηλού επιπέδου. Ας κερδίσει ο καλύτερος”.
Ο ταμίας της ΕΟΠΕ, Θανάσης Ρέρρας τόνσε: “Σας καλωσορίζουμε στο φιλόξενο Ρέθυμνο, στην όμορφη Κρήτη. Το final four αποτελεί το φώτο φίνις ενός μαραθωνίου μιας διαφοροποιημένης διοργάνωσης, στην οποία συμμετείχαν 91 σωματεία από όλη τη χώρα και έγιναν 103 συναντήσεις. Στον θεσμό των εκπλήξεων δόθηκε το δικαίωμα στο όνειρο και σε μικρότερα σωματεία. Προχωράμε αλλάζοντας πράγματα, ανανεώνοντας. Έφτασαν εδώ οι τέσσερις καλύτερες ομάδες. Ο Παμβοχαϊκός από την Πελοπόννησο, ο Φοίνικας Σύρου που εκπροσωπεί τη νησιώτικη Ελλάδα, ο Ηρακλής που είναι πάντα παρόν και αξιόμαχος και φυσικά ο πολυνίκης Ολυμπιακός.
Βρισκόμαστε για δεύτερη φορά στο Ρέθυμνο και τρίτη αν υπολογίσουμε και τις γυναίκες το 2010. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Ρεθύμνου, στον δήμο, την περιφέρεια, την αντιπεριφέρεια και φυσικά στον ΟΠΕΡ, που δεν είναι τυχαίο σωματείο. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Κωστή Ψαρουδάκη για την συνεργασία ώστε να έχουμε επιτυχία. Έτσι θα προχωρήσουμε, με συνεργασίες, για να επιβιώσουμε. Ευχαριστούμε και τη Nova, αλλά και το Επιμελητήριο Ρεθύμνης που μας φιλοξενεί σήμερα, τον πρόεδρο Γιώργο Γιακουμάκη και τον αντιπρόεδρο Μανώλη Ψαρουδάκη, έναν αγνό φίλαθλο του βόλεϊ. Νικητής, έχω την απόλυτη πίστη, πως θα είναι το ελληνικό βόλεϊ”.
Ο πρόεδρος του ΟΠΕΡ και αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Κωστής Ψαρουδάκης καλοσόρισε στην Κρήτη όλους όσους θα πάρουν μέρος στη διοργάνωση, αλλά και τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες: “Σας καλωσορίζω στην πόλη μου, για άλλη μια φορά, σε μια ακόμα διοργάνωση του ΟΠΕΡ. Η ομάδα μας είναι ευτυχής που παίρνει τρίτη φορά διοργάνωση από την ομοσπονδία, με τρεις διαφορετικές διοικήσεις. Η επιλογή στο σωματείο και στα πρόσωπά μας δείχνει πως υπάρχει αναγνώριση. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και την ΕΟΠΕ και να πω πως οι αγώνες ανδρών, που γίνονται στην πόλη μας μετά από πολλά χρόνια, μας έχουν λείψει”.

Διαβάστε ακόμα