Ο Φοίνικας στο Βραχάτι θα παίξει για τη νίκη.. με την ελπίδα ότι ο Ολυμπιακός θα επικρατήσει του ΠΑΟΚ για να ανέβει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα

Ο πιο μεγάλος... “τελικός”

Το final-4 του Ρεθύμνου ανήκει πλέον στο παρελθόν, ο Φοίνικας έφτασε στον τελικό με τον Ολυμπιακό, αλλά όπως είναι γνωστό οι ερυθρόλευκοι ήταν αυτοί που κατέκτησαν την κούπα. Οι Συριανοί από τη Δευτέρα έχουν επιστρέψει στη βάση τους, για να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, ώστε να είναι έτοιμοι για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013. Το “Πειρατικό” θα ταξιδέψει στην Κορινθία όπου θα φιλοξενηθεί στο Βραχάτι και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο Βέλου – Βόχας “Γεώργιος Τριαντάφυλος”, με μοναδικό στόχο την καθαρή νίκη, που θα του επιτρέψει να έχει ελπίδες, για είσοδο στην τετράδα. Οι παίκτες του Φοίνικα όλο αυτό το διάστημα έδειξαν ένα καλύτερο πρόσωπο, κι αυτό οφείλεται στην αλλαγή ψυχολογία με την αλλαγή προπονητή. Ο νέος τεχνικός του Φοίνικα Δημήτρης Ανδρεόπουλος δούλεψε σκληρά στο κομμάτι της ψυχολογίας, αφού γνωρίζει ότι σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν μπορεί να κάνει τεράστιες αλλαγές στην φιλοσοφία παιχνιδιού των παικτών του. Παρόλα αυτά είναι αρκετά αισιόδοξος για το αυριανό παιχνίδι και θέλει να δει τους παίκτες του να αγωνίζονται όπως στα παιχνίδια απέναντι σε Ηρακλή και Ολυμπιακό.

Τέλος, η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τον Φοίνικα αν θέλει να ελπίζει σε είσοδο στην τετράδα και συμμετοχή στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. Βέβαια, η νίκη στο Βραχάτι δεν αρκεί για το “πειρατικό”, αφού, όπως είναι γνωστό χρειάζεται και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να καταφέρει να περάσει στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής της Volleyleague

Στις 16.30 του Σαββάτου 30 Μαρτίου θα αρχίσουν όλοι οι αγώνες της 22ης αγωνιστικής και τελευταίας της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-13 λόγω του βαθμολογικού ενδιαφέροντος που έχουν όλες οι αναμετρήσεις. Το πρόγραμμα, οι διαιτητές, οι παρατηρητές, οι επόπτες, και οι γραμμετείες των αγώνων:

Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-13 – 22η αγωνιστική

Σάββατο 30/3/2013

ΠΑΟΚ 16.30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Πεχλίδης, Ισκάς, Γραμματεία: Λάμπρου.

Λαμίας 16.30 ΓΣ Λαμία – Μίλωνας

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Καλαντζής, Σακελλάρης, Γραμματεία: Τσίγκας,

Βόχας 16.30 Παμβοχαϊκός – Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Καραμπέτσος, Μυλωνάκης, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Γεράνιος, Κτενάς, Γραμματεία: Κτενά

Ζηρίνειο 16.30 ΑΟ Κηφισιάς – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές: Ράπτης, Μουλά Ειρήνη, Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Χλωρός, Ευαγγέλου, Γραμματεία: Μαυρικίδου

Πανελληνίου 16.30 Παναθηναϊκός – Νίκη Αιγινίου

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης, Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Ράντσιου, Τοψιδέλης, Γραμματεία: Νικολοπούλου Αλ.

Μίκρας 16.30 Ηρακλής – Άρης

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Αμασιάδης, Παρατηρητής: Δόγαρης, Επόπτες: Μπόμπορας, Παπαδόπουλος Α., Γραμματεία: Κυριακίδου