Ο Φοίνικας νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-2 σετ κι έστειλε τη σειρά των Play off σε τρίτο παιχνίδι

Ισοφάρισε τη σειρά… πάει για την πρόκριση

Μία ακόμη τεράστια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του το «Πειρατικό» αφού μετά από ένα παιχνίδι διαφήμιση για το Βόλεϊ, επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των αγώνων των play off. Η ομάδα της Σύρου αν και βρέθηκε με την… πλάτη στον τοίχο, αφού βρέθηκε με 0-1 σετ πίσω σκορ και έχοντας πολύ κακή απόδοση. Στη συνέχεια ανέβηκε αγωνιστικά, αύξησε την πίεση από την γραμμή του σέρβις και εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη των αντιπάλων της. Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχοι έδειξαν να βρίσκουν τα πατήματά τους και κατάφεραν αρχικά να φέρουν το ματς στα ίσα. Με την ψυχολογία στα ύψη και την εξέδρα να δίνει την απαραίτητη ώθηση, οι παίκτες του Ντούσκο Νίκολιτς έκαναν το 2-1, γυρνώντας τούμπα το ματς. Στο τέταρτο σετ, κρίθηκε στις λεπτομέρειες αφού οι δύο ομάδες ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ. Οι γηπεδούχοι με δύο ουσιαστικά δικά τους λάθη έδωσαν την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να ισοφαρίσει σε 2-2 και να στείλει το ματς σε τάι μπρέικ. Στο πέμπτο και τελευταίο σετ ο Φοίνικας έδειξε τις πραγματικές του αρετές, αλλά και το πείσμα για το οποίο τον έχει αγαπήσει όλη η Ελλάδα. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν έξυπνα το σετ, κατάφεραν να πάρουν μία διαφορά στο σκορ, αλλά κι όταν το παιχνίδι άρχισε να… στραβώνει έδειξαν ψύχραιμοι και με σωστές επιθέσεις έκαναν το 15-10 και το 3-2 σετ. Πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους την Πέμπτη στην Κυψέλη, εκεί όπου ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση των play off. 

Τα συγχαρητήρια στους φιλάθλους

Οι φίλαθλοι της Σύρου για ακόμη ένα παιχνίδι έδωσαν δυναμικό παρόν στην εξέδρα και συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε ο Φοίνικας να φτάσει στη νίκη. Όταν τα πάντα ήταν εναντίων των Συριανών οι φίλοι του… Πειρατικού πήραν από το… χέρι τους παίκτες του Ντούσκο Νίκολιτς και τους έδωσαν την απαραίτητη και κατάλληλη ώθηση που χρειάζονταν ώστε να γίνει η ανατροπή και στο τέλος όλο το νησί να πανηγυρίσει μία ακόμη νίκη, κόντρα σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι φέτος ο Παναθηναϊκός. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι φίλοι του Φοίνικα καθώς έδειξαν πως όχι μόνο γνωρίζουν βόλεϊ, αλλά πως γνωρίζουν να σπρώχνουν την ομάδα τους, όταν όλα είναι εναντίον της. Δεν πίεσαν τους παίκτες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τις ιαχές τους  και τα συνθήματά τους έδωσαν ένα ακόμη κίνητρο στους παίκτες του Ντούσκο Νίκολιτς για να παλέψουν, αφού κατάλαβαν πως πλέον δεν παίζουν για την φανέλα της ομάδας, αλλά για ένα ολόκληρο νησί. Η νίκη ήρθε και στο τέλος όλοι μαζί γιόρτασαν τη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Ένα ματς… διαφήμιση

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με την ψυχολογία της εύκολης νίκης στο κλειστό του Πανελληνίου και έφτασε εύκολα στο 0-1. Αφού οι κυρίως κακές υποδοχές στο σέρβις των πρασίνων, έβαζε μία επιπλέον δυσκολία στον Δημητριάδη, να βρει σωστά τους συμπαίκτες του. Η αλλαγή του Σούρδι με τον Εφραιμίδη, ήταν καταλυτική στο ματς, αφού οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την άμυνά τους και ταυτόχρονα είχαν περισσότερες επιλογές στην Επίθεση. Για κόμη μία φορά μεγάλος πρωταγωνιστής του Φοίνικα ήταν ο Αλέξανδρος Χήρας, ο οποίος πίεσε από τη γραμμή του σέρβις, αλλά και πήρε καθοριστικούς πόντους. Βέβαια σε μία τόσο μεγάλη νίκη όλοι όσοι αγωνίσθηκαν έδωσαν το κάτι… παραπάνω. Ένας από τους πιο καθοριστικούς πόντους στο ματς ήρθε από έναν παίκτη που μέχρι σήμερα δεν έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά, αν και ήρθε στην ομάδα για να τη βοηθήσει. Ο Σζαρεκ στο 11-9 έδωσε ουσιαστικά το πόντο που έφερε τον Φοίνικα πιο κοντά στη νίκη, αφού με μονό μπλοκ και σε κόντρα επίθεση του Παναθηναϊκού έκανε το 12-9 στο τάι μπρέικ. Αν στην φάση αυτή οι πράσινοι μείωσαν τώρα μπορεί να αναφερόμαστε σε τελείως διαφορετικά πράγματα.

 

 

Το φιλμ του αγώνα

1ο σετ

Με άουτ σερβίς από τον Χήρα ξεκίνησε το πρώτο σετ (0-1). Στη συνέχεια άουτ πέρασε η επίθεση του Μρντακ 0-2. Ο Σέρβος διαγώνιος του Φοίνικα πήρε το μπλοκ άουτ για το 1-2. Η κακή υποδοχή του Σούρδι, έφερε έναν εύκολο πόντο στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια με άσο ο Γκονζάλεζ έκανε το 1-5 και ο κ. Νίκολιτς κάλεσε εσπευσμένα τάιμ άουτ. Ο Ράνγκελ μετά από επίθεση διαρκείας το 1-6. Μπλοκ πάνω στον Ρεϊνάλντο και οι φιλοξενούμενοι πήγαν στους πάγκους για το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με τον +7 (1-8). Νέο μπλοκ από πλευράς Παναθηναϊκού με τον Ερνάντεζ και το σκορ έγινε 1-9, ο τεχνικός του Φοίνικα κάλεσε εκ νέου τάιμ άουτ. Ο Γκονζάλεζ το 2-10. Ο Τουράγιαννιν μείωσε από το κέντρο με επίθεση πρώτου χρόνου σε 3-10. Ο Σύρος πήρε τον πόντο αφού ο Σούρδι δεν κατάφερε να βγάλει άμυνα 3-11. Άουτ η επίθεση του Γκονζάλεζ 4-11. Άουτ το σέρβις του Μρντακ 4-12. Στα ίσα ο Γκονζάλεζ σταμάτησε τον Ρεϊνάλντο για το 4-13. Σαν υπνωτισμένοι οι παίκτες του Φοίνικα έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Ο Μρντακ μείωσε σε 5-14. Νέος πόντος από τον Σέρβο διαγώνιο του Φοίνικα 6-14. Οι κακές υποδοχές έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Φοίνικα, αφού οι παίκτες του Παναθηναϊκού σημαδεύουν τον Σούρδι και χαλάνε την πρώτη μπάλα. Στους πάγκους οι δύο ομάδες με τους φιλοξενούμενους να έχουν μία διαφορά δέκα (10) πόντων. Ακόμη ένα λάθος από τους Συριανούς 6-17. Ο Χήρας με επίθεση πρώτου χρόνου έκανε το 7-17. Άουτ η επίθεση του Γκονζάλεζ 8-17. Μείωσε κι άλλο ο Φοίνικας μετά την κακή επίθεση του Πανταλαίων 9-17.  Επίθεση σε δεύτερο χρόνο από τον Ρεϊνάλντο 11-19. Ο Βραζιλιάνος του Φοίνικας πήρε τον πόντο 12-20, όμως η διαφορά παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Τίποτα δεν βγαίνει στους γηπεδούχους, αφού ο Εφραιμίδης χωρίς πίεση δεν κατάφερε να περάσει τη μπάλα και στο +10 ο Παναθηναϊκός 12-22. Ο Ωραιότερος πόντος… ανήκει στον Γκονζάλεζ αφού μετά από συνεχής άμυνες κι από τις δύο πλευρές κατάφερε πάρει τον πόντο για το 13-23. Ο Τσίροβις μετά την κακή υποδοχή, σαν σε προπόνηση έκανε το 13-25 και το 0-1 σετ.

 

2ο σετ

Με άσο του Τσίροβιτς ξεκίνησε το δεύτερο σετ 0-1. Ο Μρντακ πήρε το μπλοκ άουτ 1-1. Στην κόντρα ο Σέρβος του Φοίνικα το 1-2. Ο Πανταλαίων σταμάτησε τον Εφραιμίδη και ο Παναθηναϊκός μετά από φάση διαρκείας ισοφάρισε σε 2-2. Ο Τουράγιαννίν από το κέντρο το 3-2. Άουτ η επίθεση του Τσίροβιτς 4-2. O Ρεϊνάλντο πήρε τον πόντο στην κόντρα επίθεση και το σκορ έγινε 6-3. Ο Ρανγκέλ σταμάτησε τον Ρεϊνάλντο για το 6-5. Ο Τσίροβιτς ισοφάρισε σε 6-6. Ο Μρντακ πήρε το μπλοκ άουτ για το 8-7 και ο Φοίνικας πήγε για πρώτη φορά στους πάγκους για το τεχνικό τάιμ άουτ και είναι μπροστά στο σκορ. Ο Χήρας με μπλοκ πάνω στον Γκονζάλεζ το 9-7. Ο Μρντακ στην κόντρα το 10-7. Ο γνωστός καλός Φοίνικας, δείχνει ότι μπορεί να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Δημήτρης Ανδρεάδης κάλεσε τάιμ άουτ. Άουτ η επίθεση του Τσίροβιτς 11-7. Ο Μρντακ με άσο έκανε το 12-7. Ο Ρεϊνάλντο έφερε και πάλι τη διαφορά στο +5, 13-8. Ωραία… κομπίνα από τους πράσινους με τον Ερνάντεζ για το 13-9. Ο Εφραιμίδης πήρε το μπλοκ άουτ 14-9. Ο Μρντακ το 15-10. Ο Γκονζάλεζ μείωσε με άσο σε 15-13 και ο κ. Νίκολιτς κάλεσε τάιμ άουτ. Έξυπνο πλασέ από τον Μρντακ και ο Φοίνικας στους πάγκους για το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με το +3 (16-13). Ο Εφραιμίδης με άσο έκανε το 18-14. Ο Ερνάντεζ με επίθεση πίσω από τα τρία μέτρα μείωσε σε 18-15. Ο Εφραιμίδης πήρε το μπλοκ άουτ 20-16. Ο Μρντακ πήρε το μπλοκ άουτ για το 21-17. Ο Τουράγιαννιν με μπλοκ πάνω στον Ράνγκελ έκανε το 22-18. Ο Εφραιμίδης στην κόντρα το 23-18 και ο κ. Ανδρεόπουλος κάλε τάιμ άουτ. Ο Τουραγιαννίν με πρώτο χρόνο έκανε το 24-19. Ο Εφραιμίδης με άσο έκανε το 25-19 και ο Φοίνικας ισοφάρισε σε 25-19.

 

3ο σετ

Με πόντο του Ράνγκελ ξεκίνησε το 3ο σετ 0-1. Ο Μρντακ πήρε το μπλοκ άουτ για το 2-1. Ο Δημητριάδης με άσο έδωσε αέρα δύο πόντων στον Φοίνικα 3-1. Ο Μρντακ στην κόντρα το 4-1 και ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος κάλεσε τάιμ άουτ. Ο Πανταλαίων με μονό μπλοκ μείωσε σε 4-2. Σειρά του Τουράγιαννιν για… μπλοκ 5-2. Ο Τσίροβιτς με άσο μείωσε για τον Παναθηναϊκό σε 5-4. Κακή επίθεση από τον Γκονζάλεζ 6-5. Ο Γκονζάλεζ σταμάτησε τον Ρεϊνάλντο και οι πράσινοι πέρασαν μπροστά στο σκορ με 6-7. Κακή αντίδραση από τους γηπεδούχους, μπλοκ πάνω στον Μρντακ και με το 6-8 στους πάγκους ο Παναθηναϊκός για το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ. Ο Ρεϊνάλντο μείωσε σε 7-8. Ο Ράνγκελ σταμάτησε τον Μρντακ, 7-10 το σκορ και ο κ. Νίκολιτς κάλεσε τάιμ άουτ. Ο Εφραιμίδης μείωσε σε 10-11. Στα ίσα το ματς μετά την άσχημη επίθεση του Τσίροβιτς (11-11). Ο Τουράγιαννιν έκανε το 13-12 και ο ίδιος παίκτης με μπλοκ το 13-12. Λάθος από πλευράς Παναθηναϊκού, στο +2  (14-12) ο Φοίνικας και νέο τάιμ άουτ από τον Ανδρεάδη. Στην αντέννα η μπάλα στην επίθεση του Γκονζάλεζ 15-13. Άσος από τον Εφραιμίδη (16-13) και το «Πειρατικό» με το +3 στους πάγκους για το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ.  Ο Μρντακ έκανε το 17-13. Ο Ερνάντεζ σταμάτησε τον Μρντακ και ο Πανθηναϊκός μείωσε στους… δύο 18-16. Άουτ η επίθεση του Χήρα, 18-18. Ο Μρντακ το 19-18. Ο Ρεϊνάλντο πήρε σημαντικό πόντογια τον Φοίνικα 20-19. Ο Χήρας με επίθεση πρώτου χρόνου έκανε το 21-20. Ο Χήρας με άσο έκανε το 22-20. Ο Ρεϊνάλντο το 23-21 με επίθεση σε… δεύτερο χρόνο και ερχόμενος από πίσω. Ο Τσίροβιτς ισοφάρισε σε 23-23 μετά το λάθος των Ζήση-Δημητριάδη. Ο Μρντακ πήρε το μπλοκ άουτ 24-23. Ο Μρντακ στην κόντρα επίθεση έκανε το 25-23 και έφερε τον Φοίνικας μπροστά στο σκορ με 2-1.

 

4ο σετ

Με άστοχο σέρβις του Γκονζάλεζ ξεκίνησε το 4ο σετ 1-0. Ο Τουραγιαννίν έκανε το 2-1. Ο Τσίροβις με άσο έκανε το 2-3. Ο Μρντακ μετά από φάση διαρκείας έφερε το σετ στα ίσα 3-3. Ο Γκονζάλεζ έκανε το 4-5. Ο Τουραγιαννίν ισοφάρισε σε 5-5. Άουτ η επίθεση του Ερνάντεζ 6-5. Ο Γκονζάλεζ  με άσο έκανε το 6-8 και ο Παναθηναϊκός στους πάγκους για το πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ έχοντας διαφορά δύο (2) πόντων. Ο Χήρας με μπλοκ πάνω στον Ράνγκελ έκανε το 8-8. Ο Τσίροβιτς έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό 9-10, όμως ο Χήρας έκανε το 10-10. Ο Χαραλαμπίδης με μπλοκ πάνω στον Εφραιμίδη έκανε το 11-13. Μονό μπλοκ από τον Μρντακ και 13-13. Ο Χήρας με μπλοκ έκανε το 15-14. Ράνγκελ με μπλοκ πάνω στον Χήρα έκανε το 15-16 και με το οριακό αυτό προβάδισμα ο Παναθηναϊκός στους πάγκους για το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Άουτ η επίθεση του Μρντακ, 15-17 και ο κ. Νίκολιτς κάλεσε τάιμ άουτ. Νέα άσχημη επίθεση από  τον Ρεϊνάλντο αυτή τη φορά 15-18. Μείωσε σε 16-18 ο Βραζιλιάνος. Λάθος θέσεις είχαν οι πράσινοι 17-18. Στην αντέννα η μπάλα στην επίθεση του Ερνάντεζ και το «Πειρατικό» με σερί 3-0 έφερε το σετ στα ίσα 18-18. Ο Μρντακ με άσο έκανε το 19-18. Εκτός η επίθεση του Μρντακ 19-20. Ο Τσίροβιτς έκανε το 20-21. Ο Πανταλαίων σταμάτησε τον Μρντακ 20-22 και νέο τάιμ άουτ από πλευράς Ντούσκο Νίκολιτς. Νέο μπλοκ από τους φιλοξενούμενους, αυτή τη φορά πάνω στον Εφραιμίδη 20-23. Το μπλοκ άουτ ο Μρντακ 21-23. Άουτ η επίθεση του Τσίροβιτς 22-23. Ο Χήρας με άσο έφερε το σετ στα ίσα 23-23. Ο Ερνάντεζ το 23-24. Άουτ η επίθεση του Μρντακ 23-25 και ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στα σετ σε 2-2.

 

5ο σετ

Ο Εφραιμίδης πήρε το μπλοκ άουτ 1-0. Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Άσος από τον Χήρα 3-0 και ο κ. Ανδρεάδης κάλεσε τάιμ άουτ. Άστο το σέρβις του Δημητριάδη 4-2. Ο Τουράγιαννίν το 5-2. Ο Μρντακ πήρε το μπλοκ άουτ για το 6-2 και νέο τάιμ άουτ από τον… πράσινο κόουτς.  Ο Παντελαίων μείωσε σε 6-3. Ο Γκονζάλεζ έκανε το 6-4 σε κόντρα επίθεση. Τάιμ άουτ από τον Ντούσκο Νίκολιτς μετά το 0-3 του Παναθηναϊκού. Στα ίσα το σετ μετά  επίθεση στην κόντρα του Γκονζάλεζ. Ο Μρντακ πήρε το μπλοκ άουτ 7-6. Πόντος από τον Ρεϊνάλντο 8-7 και οι δύο ομάδες άλλαξαν τερέν. Άουτ η επίθεση του Γκονζάλεζ 10-8. Ο Μρντακ με έναν… κεραυνό έκανε το 11-9. Ο Σζαρεκ με μπλοκ έδωσε πόντο – νίκης στον Φοίνικας 12-9. Ο Χήρας με άσο έκανε το 13-9. Έξυπνα ο Δημητριάδης 14-10. Με μπλοκ ο Φοίνικας έκανε το 15-10 και το 3-2 στα σετ. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Σύρου ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

 

Τα υπόλοιπα ματς

Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΠΑΟΚ 1-3

Τα σετ: (25-16, 15-25, 21-25, 20-25)

Διαιτητές:Δεληκωστίδης - Ιωαννίδης
Διακύμανση:
1ο σετ: 8-6, 16-7, 21-13, 25-16
2ο σετ: 6-8, 7-16, 14-21, 15-25
3ο σετ: 6-8, 12-16, 16-21, 21-25
4ο σετ: 7-8, 13-16, 17-21, 20-25
ΕΘΝΙΚΟΣ (Μουστακίδης): Λεάλ 12 (11/20 επ, 1 μπλοκ, 48% υπ - 38% άριστες), Βανέγκας, 14 (13/28 επ, 1 άσσος, 45% υπ - 45% άριστες), Χαριτωνίδης 2 (1/1 επ, 1 άσσος), Στίγγας 8 (4/9 επ, 4 μπλοκ), Παλέντζας 14 (14/27 επ), Τσέλιος 13 (9/11 επ, 2 άσσοι, 2 μπλοκ) / Κοντοστάθης (λ, 56% υπ -36% άριστες), Μούχλιας, Καβαρατζής, Βλαχόπουλος, Χατζόπουλος
ΠΑΟΚ (Ελγκέτα): Πέτκοβιτς 2  (2/3 επ), Στάροβιτς 22 (18/26 επ, 3 άσσοι, 1 μπλοκ), Ανδρεάδης 8 (2/6 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Τακουρίδης 4 (2/6 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ) Σαφράνοβιτς 7 (6/17 επ, 1 άσσος, 62% υπ - 58% άριστες), Ντάντε 17 (10/20 επ, 4 άσσοι, 3 μπλοκ) / Γκαράς (λ, 44% υπ -33% άριστες), Παντακίδης, Τερζής 1 (μπλοκ), Σακόγλου 4 (3/6 επ, 1 μπλοκ), Σωτηρίου, Παπαδόπουλος.

* Οι πόντοι του Εθνικού προήλθαν από 4 άσσους, 52 επιθέσεις, 7 μπλοκ και 24 λάθη αντιπαλων. Οι πόντοι του ΠΑΟΚ προήλθαν από 9 άσσους, 47 επιθέσεις 9 μπλοκ και 32 λάθη αντιπάλων.

 

Ηρακλής – Ολυμπιακός 0-3

Τα σετ: (26-28, 15-25, 19-25) σε 75΄
Διαιτητές: Βασιλειάδης – Γεωργιάδης

Διακύμανση:
1ο σετ: 8-6, 16-13, 18-21, 26-28
2ο σετ: 8-7, 10-16, 14-21, 15-25
3ο σετ: 7-8, 14-16, 16-21, 19-25
ΗΡΑΚΛΗΣ (Ορφανός): Μούχλιας 10 (8/28 επ, 2 μπλοκ 58% υπ -37% άριστες), Στεφανίδης 12 (12/30 επ), Κιόσης 6 (6/7 επ), Ηλίας 1 (0/2 επ, 1 μπλοκ), Ριζόπουλος 5 (3/7 επ, 2 άσσοι, 68% υπ - 44% άριστες), Γάτσης 10 (7/12 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ) / Μπουράκης (λ, 55% υπ-  35% άριστες), Τζιουμάκας 1 (1/1 επ), Κατσιαφλάκας
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπόσκαν): Σουλτανόπουλος, 4 (3/6 επ, 1 άσσος), Στιβαχτής 1 (1/2 επ), Κοκκινάκης 19 (14/23 επ,3 άσσοι, 2 μπλοκ, 81% υπ - 70% άριστες), Κοστα 3 (3/7 επ), Αγκάμεζ 11 (10/20επ, 1΄ασσος), Τσούπκοβιτς 14 (13/34 επ, 1 μπλοκ, 22% υπ - 11% άριστες) / Στεφάνου (λ, 63% υπ - 47% άριστες), Ζουπάνι 7 (7/9 επ)

Οι πόντοι του Ηρακλή προήλθαν από 3 άσσους, 37 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 13 λάθη αντιπάλων. Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 5 άσσους, 51 επιθέσεις, 3 μπλοκ και 20 λάθη αντιπάλων.
 

 

Κηφισιά  - Παμβοχαϊκός 2-3
Τα σετ: (24-26, 25-23, 25-23, 21-25, 14-16)
Διαιτητές: Γεωργουλέας – Βουδούρης
Διακύμανση 
1ο σετ: 7-8, 12-16, 20-21, 24-26
2ο σετ: 8-5, 15-16, 21-20, 25-23
3ο σετ: 8-5, 16-7, 21-17, 25-23
4ο σετ: 3-8, 10-16, 16-21, 21-25
5ο σετ: 5-3, 10-8, 12-10, 14-16
ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Νικολάκης, 5 (2/5 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ), Χριστοφιδέλης 10 (7/18 επ, 3 μπλοκ, 62% υπ – 52% άριστες), Μουρούτης 5 (3/6 επ, 2 μπλοκ), Παπαγγελόπουλος 11 (10/14 επ, 1 άσσος), Πούλκο 13 (12/25 επ, 1 μπλοκ, 27% υπ -9% άριστες), Γιορντάνοφ 36 (36/64 επ) / Κάπελλας??? (λ, 65% υπ – 52% άριστες), Λάππας 2 (2/2 επ), Εφραιμίδης
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Δεληκώστας): Γκράχαμ 10 (6/8 επ, 1 άσσος, 3 μπλοκ), Πέτι 36 (31/52 επ, 3 άσσοι, 2 μπλοκ, 54% υπ – 42% άριστες), Σμιθ 1 (μπλοκ), Πελεκούδας 7 (5/9 επ, 2 μπλοκ), Τζελάτι 14 (13/30 επ, 1 μπλοκ), Μπατατζίμ 13 (12/23 επ, 1 μπλοκ, 62% υπ - 49% άριστες)/ Παπαδημητρίου (λ, 52% υπ -44% άριστες), Ιωαννίδης 1 (άσσος)
* Οι πόντοι της Κηφισιάς προήλθαν από 2 άσσους, 72 επιθέσεις, 8 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων. Οι πόντοι του Παμβοχαϊκού προήλθαν από 5 άσσους, 67 επιθέσεις, 10 μπλοκ και 30 λάθη αντιπάλων.