Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο

  • Δευτέρα, 8 Απριλίου, 2013 - 06:00

Επειδή ένα ωραίο πρωινό είδα το mini bus να διασχίζει την παραλία και να πηγαίνει μέχρι τον κυκλικό κόμβο του ΕΡΜΗ και να επιστρέφει για να πάει στην θέση του για το προκαθορισμένο δρομολόγιο, δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο, ειδικά μετά από τα υποτιμητικά σχόλια του κ. Καφούρου.

Όταν πιάνεστε από μια λέξη την οποία κατείχατε και η οποία είναι σε αποσιωπητικά και δίπλα εξηγείται ακριβώς ο λόγος και βγαίνετε δήθεν να απαντήσετε και μετά στην άλλη απάντηση τρώτε την «μούρη σας» και σε λίγες μέρες εις «διπλούν»….»καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε».

Αλήθεια κ. Καφούρε γιατί το mini bus μετά την δημοσιοποίηση της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ αναστροφής πάει στον ΕΡΜΗ και γυρίζει? Μήπως σας διέψευσαν οι συνεργάτες σας ή μήπως νομίζατε πως θα βγείτε από πάνω? Αν ήμουν παράλογος και εσείς ο σωστός ( γιατί στον χώρο αρμοδιότητάς σας έκανε αναστροφή και όχι στη «Βάρη» ) θα συνέχιζε να κάνει αυτό που έκανε πάντα χωρίς να τρέχει κάστανο. Όταν είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ αυτό που κάνει, πρέπει να γίνει κάτι, γιατί απλά σας πήρα χαμπάρι για άλλη μια φορά και γιατί απλά θα είσαστε και υπόλογος για την παρακώλυση συγκοινωνιών σαν πρώην γνώστης του κυκλοφοριακού της πόλης και νυν τοπικός σύμβουλος.

Βέβαια υπάρχει ένα αρνητικό σημείο ότι στον κυκλικό κόμβο του ΕΡΜΗ η δημοτική αστυνομία ή το λιμεναρχείο δεν κάνει καλά την δουλειά του με αποτέλεσμα από τα παράνομα παρκαρίσματα περιμετρικά του κόμβου να δυσκολεύεται ο οδηγός στην περιστροφή και να αναγκάζεται να κάνει όπισθεν. Όπως επίσης η διαγράμμιση που υπάρχει κάτω ή είναι «μικρή» ή το mini bus είναι μεγάλο και την παραβιάζει σχεδόν σε όλο το μήκος της παραλίας. Όχι απλά να κάνετε την παραλία διπλής κυκλοφορίας δρόμο χωρίς ίχνος νομιμότητας και ευαισθησίας προς τους πεζούς και τα διερχόμενα αυτοκίνητα. Βρήκατε ένα δρόμο τον χωρίσατε στην μέση με διαγράμμιση και δεν σας ενδιαφέρει τίποτα πλέον? Τσάμπα μάγκες δηλαδή. Άσε το πως περνάνε κάποια οχήματα από την παραλία, ευτυχώς που ακόμα δεν έχουμε κάποιο ατύχημα, είτε από πεζό είτε από τα παιδιά που εργάζονται στα μαγαζιά της παραλίας.

Επειδή στην απάντηση που προσπαθήσατε να μου δώσετε, με παροτρύνετε εκτός από την «γύμνια» σας που «δείχνω», να προτείνω και λύσεις. Λοιπόν έχω να σας προτείνω έναν τρόπο για την μείωση της ταχύτητας στην παραλία. Να βάλετε μειωτές ταχύτητας (σαμαράκια δρόμων) σε εύλογη απόσταση μεταξύ τους και με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι μπροστά σε είσοδο τον παραλιακών μαγαζιών. Ξέρω ότι και που την είπα θα πέσει στα αζήτητα ( γιατί είναι ιστορικό κέντρο ) αλλά έτσι την πρότεινα μόνο και μόνο για να σας αποδείξω ότι έχω άποψη και γνώμη, αλλά και ότι ΑΛΛΟΣ είναι ο ανίκανος της υπόθεσης και όχι εγώ που κάνω κριτική στα κοινά. Εγώ την πρόταση την έκανα, το κρίμα στο λαιμό σας σαν τοπικός σύμβουλος κοινότητας Ερμούπολης που είσαστε.

Αυτό ήταν μια έξτρα απάντηση στον κύριο που νόμιζε πως θα με τσάκιζε με την δήθεν απάντηση που έστειλε ( δυστυχώς μόνο στην καθημερινή εφημερίδα, εγώ τα στέλνω σχεδόν παντού ) και για να αποδείξω σε όλους ότι με τον σταυρό στο χέρι δεν πάμε μπροστά. Με μια δημόσια ανάδειξη του όποιου προβλήματος βιώνει ο κάθε ένας και έχει να κάνει με το δημόσιο συμφέρον τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο γρήγορα παρά να πας να παρακαλάς και να σε κάνουν μπαλάκι από «αναρμόδιο» σε «αναρμόδιο». Τέτοια θέλουν για να προσγειωθούν κάποιοι γιατί από το πολύ «καλάμι» θα το πιστέψουν στο τέλος.

Ο κονδυλοφόρος κάνει μεγαλύτερα έργα από κάποιους υποτίθεται ανθρώπους που νοιάζονται για το κοινό συμφέρον της πόλης.

Χωρίς καθόλου σεβασμό!

Δομένικος Μαραγκός του Ν.

Υ.Γ Υπάρχει και στο youtube βίντεο με το mini bus και το νέο τρόπο αναστροφής που κάνει στον ΕΡΜΗ , με τίτλο «ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΕΡΜΗ 2013», για όσους δεν το έχουν δει και όσους θέλουν να το δουν.

Διαβάστε ακόμα


Σχόλια

mixalis Κυρ, 12 Μαΐου. 2013 - 11:05

κυριε, ωραια να κατηγορησ ,εαν βγαλετε τα παρανομα παρκαρισμενα αυτοκινητα το ΜΙΝΙ BUS θα ειναι ολονομιμο. ασχολιθηται με κατι αλλο και μην σχολιαζετε κατι που δεν ξερετε..

ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΣ Κυρ, 12 Μαΐου. 2013 - 17:35

Mixalis @ ασχολήσου εσύ με κάτι άλλο και άσε εμένα να κρίνω αυτά που με ενοχλούν σε αυτόν τον τόπο. Τώρα αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς που έχουν αφήσει τα αυτοκίνητα σε κυκλικό κόμβο….. τόσο μυαλό έχεις τόσα κανείς. Από την άλλη ξερώ πολύ καλά τι έγραψα και σε ποιον το έγραψα. Αν ήταν ΝΟΜΙΜΟ αυτό που έκανε το MINI BUS τόσα χρονιά -γιατί απλά έτυχε να κάνει αναστροφή την ώρα που ήθελα να πάω στην δουλειά μου και μου έκλεινε τον ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΡΟΜΟ χωρίς κάποιο λόγω¬- δεν θα του άλλαζαν την πορεία και θα το αφήναν εκεί να σου κλείνει το δρόμο κάποιες συγκεκριμένες ώρες αιχμής. Αν σε ενοχλεί το καυσαέριο που βγάζει περνώντας από την παραλία που πίνεις τον καφέ σου πάλι δεν με απασχολεί. Υπάρχει μελέτη για την ανάπλαση της παραλίας αλλά από ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ δεν πρόκειται να δεις κάτι καλό για τον τόπο. Αν έχεις και άλλη απορία η διευκρίνηση μπορώ να στην λύσω!!!