Επιστολή Δομένικου Μαραγκού

Οι προχειροδουλειές και τα ψέματα δεν κρύβονται

  • Τρίτη, 14 Μαΐου, 2013 - 14:18

Στις 13 Δεκεμβρίου στο γεφυράκι του Αγρού (δρόμος Φουρλάκων) είχε γίνει ένα δημόσιο έργο (επισκευή καθίζησης του οδοστρώματος ) και όπως βλέπετε από την φωτογραφία ήταν επιμελώς επισκευασμένη και με κορδέλα και με «ΚΟΥΒΑ» (ο κώνος είναι περιττός) για να μην γίνει κάποιο ατύχημα.

 

Μετά από πέντε μήνες έγινε πάλι καθίζηση στον ήδη υπάρχον επισκευασμένο δρόμο και μάλιστα είναι άκρως επικίνδυνη για τους μοτοσικλετιστές γιατί δεν είναι απόλυτα ορατή. Ερωτώ εγώ τον αρμόδιο αντιδήμαρχο (αν υπάρχει, γιατί όλοι αναρμόδιοι είναι σε αυτό το νησί) και τις τεχνικές υπηρεσίες αυτού του «αρχοντικού» τόπου. Όταν γίνεται κάποιο έργο υπάρχει μηχανικός ώστε να επιβλέπει την σωστή επισκευή, ή απλά στέλνει ο αντιδήμαρχος έναν υπάλληλο και του λέει άντε κλείσε αυτή την τρυπά? Κάτι τέτοιο έγινε και το προηγούμενο Σάββατο στην Αζόλιμνο με έναν υπάλληλο του δήμου ο οποίος κρατούσε έναν κουβά με πίσσα και ένα μυστράκι και επισκεύαζε το οδικό δίκτυο με άγνωστες προδιαγραφές για την ασφάλειά μας. Εννοείται πως οι τεχνικές υπηρεσίες δεν δουλεύουν Σάββατο, πως όμως έστειλαν τον υπάλληλο να κάνει την όποια επισκευή στο δρόμο?

Μήπως θα πρέπει να κάνουμε ένα κίνημα δεν πληρώνω και εδώ, και συγκεκριμένα για τα τέλη κυκλοφορίας γιατί πολύ απλά δεν είναι ανταποδοτικά και γιατί οι δημόσιες υπηρεσίες είναι ανίκανες στην σωστή επισκευή του οδικού δικτύου μετά από κάθε έργο?

Χρόνια Πολλά και καλά μυαλά στους μη έχοντες!!!

Δομένικος Μαραγκός του Ν

Διαβάστε ακόμα