Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γ. Λεονταρίτη

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του απευθύνει προς όλους ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης μέσω ανακοίνωσης προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

"Αγαπητοί συμπολίτες,

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς που όλοι ευχόμαστε να είναι γεμάτη Υγεία, Δύναμη και Δημιουργία, στέλνω σε όλους σας τις πιο θερμές μου ευχές για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι η απαρχή μιας νέας δημιουργικής πορείας για την πατρίδα μας. Τις ώρες αυτές, ας αφήσουμε κατά μέρος, όλα όσα μας πληγώνουν, όσα μας ταλαιπωρούν και όσα μας πικραίνουν. Στο τέλος μιας χρονιάς με μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα για όλους μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χρωστάμε στον εαυτό μας μια ανάσα χαράς και αισιοδοξίας. Η ψυχραιμία, η ωριμότητα και η αισιοδοξία, δεν πρέπει να μας εγκαταλείψουν.

Ας γιορτάσουμε τον ερχομό του 2015, ευχόμενοι να φέρει την αισιοδοξία, το χαμόγελο και την πίστη για ένα καλύτερο μέλλον, με ειρήνη, υγεία, ατομικές και συλλογικές επιτυχίες. Διατηρώντας ισχυρή την πίστη και ζωντανή την ελπίδα ότι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και τις αντιξοότητες των καιρών, μπορούμε να τα καταφέρουμε, εύχομαι ολόψυχα Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά".