Χριστουγεννιάτικο παζάρι Αρχιλόχου (12-13 Δεκεμβρίου)

  • Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2015 - 12:15

Το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Αρχιλόχου θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στις 12 & 13 Δεκεμβρίου. Αναπόσπαστο κομμάτι του η αγαπημένη σε όλους λοταρία. Στην λοταρία κάθε χρόνο μπαίνουν περίπου 1000 δώρα τα οποία προέρχονται απο προσφορές καταστημάτων και από αγορές που πραγματοποιεί ο Σύλλογος γι' αυτόν τον σκοπό.      

Κάποια δωρεά από εσάς ή κάποια έκπτωση για αγορές θα ήταν για εμάς βοήθεια πολύτιμη και για εσάς διαφήμιση της επιχείρησής σας καθώς η κάρτα με τα στοιχεία σας θα προβάλλεται στην κεντρική αίθουσα καθ' όλη την διάρκεια του εορταστικού αυτού διήμερου και θα έχετε την ευκαιρία να σας γνωρίσει κόσμος που μέχρι τώρα μπορεί να μην γνώριζε για εσάς ή να μην σας είχε επισκεφτεί.

Εάν θέλετε να προσφέρετε, με όποιο τρόπο εσείς επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους για την συγκέντρωση των δώρων:

Ελένη Φωκιανού ~ 6937099482 και Χάρη Αργυρό ~ 6972400116.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ανεξάρτητα με την συμμετοχή σας ή μη στην λοταρία, περιμένουμε να γίνετε με την παρουσία σας κι εσείς κομμάτι αυτής της υπέροχης Χριστουγεννιάτικης παρέας!