Ενημέρωση της υπεύθυνης της κοινωνικής πρωτοβουλίας, Μαρίας Φουτσιτζίδου

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν την 2η Αλυσίδα Αγάπης κι Αλληλεγγύης"

  • Δευτέρα, 11 Ιουλίου, 2016 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 11 Ιουλ. 2016 - 7:32

Η δεύτερη αλυσίδα αγάπης κι αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε την Πεμπτη 7 Ιουλίου 2016 στο γήπεδο Ερμούπολης ΕΠΣ Κυκλαδων. Σκοπός της και αυτη την φορα ήταν να γνωρίσουμε τους συλλόγους  καθώς κ τις ανάγκες τους που δραστηριοποιούνται στο νηςι μας κ εχουν άμεση σχέση με την υγεια.
Συγκεντρώθηκε το ποσο των 1.227€  στο κουτί αγαπης (στην πρωτη αλυσιδα το ποσο ήταν περιπου στα 950€) κ μοιράστηκε ισόποσα σε 7 συλλόγους. Ο σύλλογος διαβητικών παραχώρησε το μερίδιο του στην κατ οίκων νοσήλια κ στον σύλλογο νεφροπαθών. Ενώ συγκεντρώθηκε και ιατροφαρμακευτικό υλικό για την κατ οίκων νοσήλια. Η συνέργια με τους συλλόγους και τα Δ.Σ τους ήταν άψογη , δίνοντας μου την ευκαιρία να γνωρίσω υπέροχους ανθρώπους για άλλη μια φορα.
Θεωρώ υποχρέωση μου να ευχαριστήσω ολους όσους βρέθηκαν εκει.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον διοργανωτή ΕΠΣ Κυκλάδων , στους συνδιοργανωτές Α.Π.Σ Δρομείς Συρου κ στην Επιτροπή Κοινωνικής Συμπαραστης Προσκόπων  Περιφέρειας Κυκλαδων .
Θερμές ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν για ν πραγματοποιηθεί αυτη η αλυσιδα:
Δήμος Συρου Ερμούπολης
Νικος Κοντιζας ( ηχητική κάλυψη κ φωτισμός)
Μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο καρδιάς για όσους βρέθηκαν εκει και μας διασκέδασαν αφιλοκερδώς
Ορχήστρα centro live stage και Αντώνης Μπαλοπητας
Γιώργος Λουδάρος Γιαννης Σολαρης
Στέλιος Μαρής Γρηγόρης Κουτσούκος
Και φυσικά στους δυο Μεγάλους καλλιτέχνες Χρήστο Δάντη και Γιώργο Τεντζερακη που έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για το νηςι μας χωρίς δεύτερη σκέψη με άριστη συνεργασία. Τον παρουσιαστή μας που για άλλη μια φορα στάθηκε στο πλευρό μας Γιώργο Ρούσσο.
Επιπλέον για άλλη μια φορα σύλλογοι βρέθηκαν και σε αυτη την αλυσιδα πλαισιώνοντας την γιορτη πολιτισμού και υγείας! Ο σύλλογος Γυναικών, η Γάτοφιλια Συρου, οι Δρομείς Συρου, οι chopper ride club. Η ομαδα της Μαργαριτας Παπαγιακουμου, τα κοριτσια της Avon , όπως τις ονομάζω, έδωσαν συμβουλές ομορφιάς ενώ το κατάστημα elegante το 2js events και το αερόστατο υποδέχτηκαν τους μικρούς φίλους με μπαλόνια καραμέλες φούσκες και face painting! Ο Μιχαλης Βαρθαλιτης δρόσισε τους εθελοντες μας με αναψυκτικά ΕΨΑ ενώ το Σπιτικο της Αγνής τους γλύκανε με κουλουράκια και σιροπιαστά . Ενώ το replay media και ο Μαρκος Τρακας για άλλη μια φορα μας χάρισε υπέροχη αεροφωτογραφία!
Σε αυτη την αλυσιδα έκανε τα πρώτα της βήματα μια μικρη άτυπη ομαδα εθελοντών η οποία θα δώσει δυνατό παρων και σε επόμενες διοργανώσεις του νησιού μας! Ετσι λοιπον ευχαριστω πολυ την Μαριάνα Χαλκιοπουλου, την Μαριέτα Καβαλάρη, τον Θαναση Νομικό, τον Παναγιώτη Κουλουμπή, τον Σωτήρη Φραγκιδη και τον Νικόλαο Χατζαντώνη.
Τέλος θερμές ευχαριστίες σε ολα τα μεςα ενημέρωσης και στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην γιορτη μας και μας στηρίζουν παντα σε καθε εκδηλωση μας!
Ευχαριστω όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και πρόσφεραν στους συμπολίτες μας.
Αν εχω ξεχάσει κάποιον η κατι ζήτω συγνώμη και στέλνω τις ευχαριστιες μου!
Να ειμαστε ολοι καλα να ανταμώνουμε ξανα και ξανα σε τόσο μεγάλες γιορτές που προάγουν την συνεργασία και τον εθελοντισμό στον τοπο μας.
Σας ευχαριστώ πολύ!
Μαρία Φουτσιτζιδου