Μεταμορφώθηκε ο χώρος της παιδικής χαράς όπισθεν του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ερμούπολη

Έτοιμη να υποδεχθεί νέα χαμόγελα

Σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ημέρα έναρξης των εργασιών αποκατάστασης και αναβάθμισης της παιδικής χαράς όπισθεν του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ερμούπολη, ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις που βελτίωσαν συνολικά τον χώρο, ο οποίος είναι καθ΄ όλα έτοιμος να υποδεχθεί παιδικά χαμόγελα.

Τοποθέτηση νέου εξοπλισμού και παιχνιδιών, ομαλοποίηση του δαπέδου, καθώς επίσης συντήρηση και αποκατάσταση της περίφραξης της παιδικής χαράς αποτέλεσαν μερικές από τις σημαντικότερες εργασίες που υλοποίησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, υπό την καθοδήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου, Σταύρου Γουσγουνέλη, στο πλαίσιο του πλάνου που διατηρούν για την συνολική βελτίωση των χώρων αναψυχής των μικρών παιδιών σε όλο το νησί.

Πέραν των ανωτέρω, στην καλή εικόνα αλλά και λειτουργία του χώρου συμβάλλει και ο επαρκής φωτισμός τις απογευματινές και βραδινές ώρες, καθώς και η τοποθέτηση μικρών κάδων για τα απορρίμματα των επισκεπτών, ενώ επιπρόσθετα, η παιδική χαρά έχει εμπλουτιστεί και με πολύχρωμα παγκάκια.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως, πρόκειται για μία θετική εξέλιξη που έρχεται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των παιδιών της γειτονιάς πλησίον του Ι.Ν. Κοιμήσεως καθώς και τις ανάγκες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης. Ο χώρος τις βραδινές ώρες παραμένει κλειδωμένος έως ότου λάβει και την απαιτούμενη πιστοποίηση για την επίσημη λειτουργία του.

Ετικέτες: