Εξωραϊσμός και διαγράμμιση θέσεων parking σε δημοτικό χώρο πλησίον του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης

Διευκόλυνση στάθμευσης

  • Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, 2016 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 23 Νοε. 2016 - 0:00

Στις σημαντικές ανάγκες στάθμευσης της περιοχής πλησίον του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ερμούπολης έρχεται να απαντήσει με απόφασή της η Δημοτική Κοινότητα Ερμούπολης, γνωμοδοτώντας υπέρ του εξωραϊσμού δημοτικού χώρου για τη διευκόλυνση των κατοίκων.

Ειδικότερα, με θέμα που έχει προβλεφθεί να συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του τοπικού οργάνου, την Πέμπτη, τα μέλη θα κληθούν να υπερψηφίσουν την πρόταση εξωραϊσμού δημοτικού οικοπέδου, το οποίο βρίσκεται απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, προκειμένου οι περίοικοι να σταθμεύουν με τάξη και ασφάλεια.

Πρόκειται για ένα σημαντικό τμήμα χώρου που σταθμεύουν ήδη οχήματα και δίκυκλα, ο οποίος μετά από τις κατάλληλες παρεμβάσεις και διαγραμμίσεις, θα μπορέσει να υποδεχθεί μεγαλύτερο αριθμό οχημάτων και δικύκλων, οδηγών που κατοικούν στην περιοχή.

Κρίνεται αναγκαίο να επισημανθεί, πως η συγκεκριμένη απόφαση θα προσθέσει στη λίστα με τους διαθέσιμους χώρους στάθμευσης, έναν ακόμη μικρό χώρο, προκειμένου να μην καταλαμβάνονται τμήματα δρόμων, από τα οποία πραγματοποιείται με δυσκολία η διέλευση.

Ετικέτες: