“Μαύρο” στα Λαζαρέττα

Πλήρης συσκότιση στους δρόμους της περιοχής των Λαζαρέττων, αφού κανένας στύλος ή φωτιστικό, δεν λειτουργεί κατά τη διάρκεια της νύχτας, αφήνοντας στο σκοτάδι τις οδούς, τα σπίτια και τη μαρίνα.

Με φακό βγαίνουν τα βράδια από το κατώφλι των σπιτιών τους, ακόμη και για να φτάσουν μέχρι τον κάδο απορριμμάτων οι κάτοικοι των Λαζαρέττων, προκειμένου να δουν πού πηγαίνουν, καθώς επικρατεί πλήρες σκοτάδι, λόγω των σβηστών στύλων και φωτιστικών σε όλο το εύρος της περιοχής.

Η κατάσταση αυτή, η οποία εδώ και μερικές ημέρες επικρατεί στα Λαζαρέττα, έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά άλλων, χρόνιων προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζει η περιοχή, με τους διαμένοντες να διαμαρτύρονται, πως η περιοχή μέρα με τη μέρα υποβαθμίζεται κι εκείνοι αισθάνονται “ξεχασμένοι από το Θεό”.

Δεδομένου, ότι η πλειοψηφία των κατοίκων αποτελείται από ηλικιωμένους ανθρώπους, αλλά και ότι ούτε το οδόστρωμα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ούτε και τα πεζοδρόμια έχουν στρωθεί με πλάκες, όπως θα έπρεπε, η ύπαρξη φωτός αποτελεί δικλείδα ασφαλείας, τόσο για τα οχήματα, όσο και για τους πεζούς, όπως επίσης και για τους αλιείς και επισκέπτες της μαρίνας, η οποία φωτίζεται από μεγάλο προβολέα επί του δρόμου των Λαζαρέττων.

Ετικέτες: