Άστραψε το κέντρο της Ερμούπολης μερικές ώρες μετά το πέρας της καρναβαλικής παρέλασης

Πρωταγωνιστές οι εργάτες καθαριότητας

Το ανθρωπίνως δυνατόν πραγματοποίησαν οι εργάτες καθαριότητας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης παρέλασης των καρναβαλικών ομάδων στην Ερμούπολη, χαρίζοντας ξανά ένα “αστραφτερό” και καθαρό “πρόσωπο” στο ιστορικό κέντρο.

Τόσο στην πλατεία Μιαούλη, όσο όμως και σε κεντρικές οδούς, όπως στην Ελ. Βενιζέλου, καθώς όμως και στον πεζόδρομο των οδών Πρωτοπαπαδάκη και Θυμάτων Σπερχειού, η τάξη και η καθαριότητα είχαν επανέλθει έως το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, με τους εργάτες καθαριότητας να διεκπεραίωσαν τις αυξημένες υποχρεώσεις τους, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σερπαντίνες, κονφετί, μπουκάλια από μπύρες και αλκοολούχα ποτά που είχαν πεταχτεί σε αρκετά σημεία, καθώς όμως και συσκευασίες από λιχουδιές και γλυκίσματα δίπλα σε κάδους απορριμμάτων, περιμετρικά της εξέδρας της Φιλαρμονικής Μουσικής αλλά και κοντά σε φρεάτια των δρόμων, απομακρύνθηκαν και συλλέχθηκαν προκειμένου η πόλη να επιστρέψει στην καθημερινή εικόνα της.

Το πρώτο φως του ήλιου ανέδειξε την αξιέπαινη δουλειά που ολοκλήρωσαν οι εργάτες καθαριότητας με τη συνδρομή εξοπλισμού και μηχανημάτων έργου, χαρίζοντας ξανά στους δημότες μία όμορφη και καθαρή πόλη.

Πέραν των ανωτέρω, αξίζει να σημειωθεί πως, σχετικές εργασίες ανέπτυξαν ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις εστίασης και καταστήματα στο ιστορικό κέντρο, συνδράμοντας με αυτόν τον τρόπο και στον βαθμό που τους αναλογεί, στη βελτίωση της εικόνας της Ερμούπολης.