Ενορία Ι.Ν. Αγίου Νικολάου

Παζάρι αγάπης

Παζάρι αγάπης διοργανώνει για δεύτερη φορά φέτος ο τομέας της Διακονίας Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου προκειμένου να συλλέξει τρόφιμα που θα δοθούν στους συνανθρώπους μας που έχουν χτυπηθεί από τη γενικότερη οικονομική κρίση.

 

Το Παζάρι πραγματοποιείται στην αίθουσα δίπλα στο Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως και θα διαρκέσει έως και το Μεγάλο Σάββατο, 4 Μαΐου. Οι ώρες λειτουργίας είναι: από τις 09:00 το πρωί έως τις 13:30 το μεσημέρι, και από τις 17:30 το απόγευμα έως τις 22:00 το βράδυ.

Στο χώρο υπάρχουν "οι πάγκοι της Διακονίας αγάπης", όπου θα μπορούν, όσοι επιθυμούν, να αφήσουν τρόφιμα (μόνο ό,τι μπορεί να διατηρηθεί εκτός ψυγείου π.χ. ρύζι μακαρόνια κ.λπ.), ή ακόμη και να αγοράσουν πασχαλινά δώρα, για να ενισχύσουν το Ταμείο.


Σχόλια

Ieros Naos Agio... Σάβ, 27 Απρ. 2013 - 14:16

Σᾶς εὐχαριστοῦμε θερμά γιά τήν ἀγάπη σας και σας συγχαίρουμε εγκάρδια, ευχόμαστε ο Κύριος, με τις πρεσβείες του Αγίου Νικολάου να στέκεται πάντα στο τιμόνι του πλοίου της ζωής και των δραστηριοτήτων σας και να σας χαρίζει πανοικεί υγεία και ευημερία, πρόοδο και συνεχή επαγγελματική επιτυχία