Στο Λιμενικό Σώμα ο κ. Δωρόθεος Β΄

  • Παρασκευή, 16 Μαΐου, 2014 - 06:10

Τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο κ. Αθανάσιο Αθανασόπουλο επισκέφτηκε στο γραφείο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β' επισκέφθηκε στο γραφείο του, προκειμένου να τον συγχαρεί για την ανάληψη των καθηκόντων του και να τον ευχαριστήσει για την συνολική προσφορά του Λιμενικού Σώματος στα νησιά της Ιεράς Μητροπόλεως.

Επιπλέον, εξέφρασε την ικανοποίηση του περί των διευκολύνσεων που προσφέρει το Λιμενικό Σώμα κατά τις ποιμαντικές του μετακινήσεις σε μικρά και απομακρυσμένα νησιά, ενώ ευχήθηκε υγεία και δύναμη στην εκτέλεση των ευθυνοφόρων και εθνωφελών καθηκόντων του με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Μετά τη συνάντηση του με τον κ. Αθανασόπουλο, ο κ. Δωρόθεος Β' επισκέφθηκε και συνεχάρη τον Β' Υπαρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Κ. Βασίλειο Σιέττο, με τον οποίο, όπως δήλωσε, τον συνδέει μια πολύχρονη φιλία από τότε που υπηρετούσε ως Λιμενάρχης Σύρου. Η φιλία τους συνεχίστηκε και όταν ανέλαβε καθήκοντα Διοικητή της 6ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος και διατηρείται μέχρι σήμερα.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Σώματος απηύθυνε εγκάρδιες ευχαριστίες προς τον Μητροπολίτη Σύρου, τόσο για την επίσκεψή του, όσο και για τις πατρικές ευχές του, επισημαίνοντας την μεγάλη προσφορά της Εκκλησίας προς το Έθνος.

Ετικέτες: