Έπαινος στην “τρίτεκνη” δύναμη των Κυκλάδων

Βραβεύτηκαν 11 επιτυχόντες

Την Αγία Σοφία, προστάτιδα των τριτέκνων οικογενειών τίμησε για τρίτη συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Τριτέκνων Κυκλάδων “Ουσύρα”, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών που κατάφεραν να εισαχθούν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της επιλογής τους.

Η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και φέτος στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου. Ο Σύλλογος, αναγνωρίζοντας τον αγώνα και την προσπάθεια των νεοεισερχόμενων φοιτητών και των μελών των οικογενειών τους απένειμε σε 11 επιτυχόντες έπαινο και ένα συμβολικό ποσό για το νέο τους ξεκίνημα.

“Η Αγία Σοφία να σας δείχνει το δρόμο”

“Εύχομαι στη ζωή σας να είστε πάντα μαχητές και μέσα από αυτό να βγαίνετε νικητές. Να είστε δημιουργικοί και χρήσιμοι στο επάγγελμά σας και η Αγία Σοφία να σας δείχνει το δρόμο, ώστε να γίνετε σοφότεροι” σημείωσε η πρόεδρος, Θωμαΐς Παραβάλου, συγχαίροντας επίσης τους γονείς και τους καθηγητές των παιδιών για τη στήριξη που τους προσφέρουν.

Οι Συριανοί μαθητές που βραβεύτηκαν είναι οι: Σπύρος Αλφραγκής - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Διοίκηση επιστήμης και τεχνολογίας, Κατερίνα Βαμβακούρη - Πανεπιστήμιο Πειραιά, Ελπινίκη – Μαρία Βαμβακούρη - Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας, Πληροφορική, Ελπίδα Βουτσίνου - Εκπαίδευση και Αγωγή Προσχολικής Ηλικίας, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος - Συντήρηση Αρχαιοτήτων και έργων τέχνης, Νίκος Καρυστινός – Σχολή Πλοιάρχων, Ανθή Φακή – Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Πειραιά. Επίσης βραβεύτηκαν και από τη Μύκονο οι μαθητές Ιωάννα Βασιλοπούλου – Φιλολογία Πατρών και η Ευαγγελία Σαντοριναίου – Μαθηματικών Αιγαίου στη Σάμο.

Παράλληλα, η πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Συλλόγου, που έτυχαν θερμής υποστήριξης τόσο του Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωροθέου Β', του δημάρχου Σύρου Γιάννη Δεκαβάλλα και του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Κυκλάδων για την εξασφάλιση έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των τριτέκνων από την εταιρεία Blue Star. “Εντός ημερών αναμένουμε την απάντηση του υπευθύνου της εταιρείας κ. Θεοδωράτου για το ακριβές ποσοστό επί % της έκπτωσης”, σημείωσε.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης, Γιάννης Δεκαβάλλας, ο αντιδήμαρχος Πέτρος Μώτος και ο πρώην Νομάρχης Κυκλάδων, Δημήτρης Μπάιλας.