“Συριανό Πανόραμα” με την υπογραφή του Βαγγέλη Περρή

Το free press περιοδικό “Συριανό Πανόραμα” με την υπογραφή του πολυπράγμονα Βαγγέλη Περρή παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Δημαρχιακό Μέγαρο Σύρου - Ερμούπολης, ενώπιον του Δημάρχου Γιώργου Μαραγκού, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Θάνου Φώσκολου και φορέων του νησιού που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Σύμφωνα με τον δημιουργό του, στόχος του περιοδικού είναι η προβολή της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, μέσα από τα μάτια των δικών της ανθρώπων, οι οποίοι διηγούνται τις προσωπικές ιστορίες τους, τη σχέση τους με το νησί και την επαγγελματική τους πορεία. Το περιοδικό θα κυκλοφορεί τέσσερις φορές το χρόνο (Πάσχα, καλοκαίρι, φθινόπωρο και Χριστούγεννα), ενώ η αρχή θα γίνει σε λίγες μέρες με την πασχαλινή έκδοση, το εξώφυλλο της οποίας κοσμεί η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, ντυμένη νύφη. Το τεύχος θα διανέμεται δωρεάν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, καθώς και στους ταξιδιώτες στο λιμάνι του Πειραιά και στη Σύρο.

Σημειώνεται ότι στο πρώτο τεύχος φιλοξενούνται συνεντεύξεις ανθρώπων της εκκλησίας, της πολιτικής, των τεχνών και του αθλητισμού, όπως των Σεβασμιωτάτων Επισκόπων της Σύρου, του Δημάρχου Γιώργου Μαραγκού, του μπασκετμπολίστα Γιώργου Πρίντεζη και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων.