Παρουσίαση του περιοδικού "Συριανό Πανόραμα" του Βαγγέλη Περρή

Το πρώτο τεύχος του free press περιοδικού “Συριανό Πανόραμα” με στόχο την προβολή της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, αλλά και των δικών της ανθρώπων, οι οποίοι διηγούνται τις προσωπικές ιστορίες τους, τη σχέση τους με το νησί και την επαγγελματική τους πορεία παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τον δημιουργό της έκδοσης, Βαγγέλη Περρή.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Σύρου, παρουσία του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης Γιώργου Μαραγκού και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Θάνου Φώσκολου.

Σημειώνεται ότι το πολυσέλιδο περιοδικό θα κυκλοφορεί τέσσερις φορές το χρόνο (Πάσχα, καλοκαίρι, φθινόπωρο και Χριστούγεννα), με κεντρικό στόχο την ανάδειξη μίας άγνωστης -για πολλούς- πλευράς της Σύρου.

Εκτός από τους ανθρώπους της Σύρου, σε κάθε τεύχος θα φιλοξενείται και ένα γνωστό πρόσωπο-όχημα για να μαγνητίζεται ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον των αναγνωστών. Σημειώνεται ότι στο πρώτο τεύχος φιλοξενούνται συνεντεύξεις ανθρώπων της εκκλησίας, της πολιτικής, των τεχνών και του αθλητισμού, όπως των Σεβασμιωτάτων Επισκόπων της Σύρου, του Δημάρχου Γιώργου Μαραγκού, του μπασκετμπολίστα Γιώργου Πρίντεζη και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Περρής μίλησε για τις επαφές που πραγματοποιεί με τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 προκειμένου να προβληθεί για μία εβδομάδα από τη σειρά η πρωινή εκπομπή του με παρουσιαστές τους Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά, ενώ μία ακόμη επιθυμία είναι μία εκπομπή για τη λήξη της τηλεοπτικής περιόδου σε απευθείας σύνδεση από το Δημαρχείο της Σύρου.

Τόσο ο κ. Μαραγκός, όσο και ο κ. Φώσκολος ευχαρίστησαν τον κ. Περρή για τις αξιόλογες πρωτοβουλίες του, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους καλύτερους πρεσβευτές της Σύρου.