Χαιρετισμός Γ. Μαραγκού προς τους μαθητές

Χαιρετιστήριο μήνυμα αποστέλλει στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ο Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης, κ. Γιώργος Μαραγκός, ενόψει της έναρξης του σχολικού έτους αύριο, Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου.

 

«Αγαπητοί μαθητές και αγαπητές μαθήτριες,

ακόμη μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά αύριο, η οποία σηματοδοτεί και την έναρξη του αγώνα που δίνετε καθημερινά, μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, για να κατακτήσετε όχι μόνο τη γνώση, αλλά και τα όνειρα και τους στόχους που έχετε θέσει, όσο μικροί ή μεγάλοι μπορεί να είναι.

Η αυριανή μέρα είναι σημαντική τόσο για εσάς, όσο και για εκείνους που βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν με κάθε τρόπο καθ' όλη τη διάρκεια των σχολικών σας χρόνων, στα οποία θα ζήσετε στιγμές και συναισθήματα που θα σας σημαδέψουν και θα σας συντροφεύσουν σε όλη σας τη ζωή.

Είναι σημαντικό να θυμάστε πως το σχολείο είναι το “δεύτερο σπίτι” σας κι ακόμη σημαντικότερο πως τα εφόδια που μπορείτε να αποκομίσετε από αυτό, θα προέρχονται από την πίστη στον εαυτό σας και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας.

Καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της επίπονης διαδρομής, αρωγό και συνοδοιπόρο θα έχετε και τον δήμο Σύρου - Ερμούπολης, ο οποίος επιθυμεί το καλύτερο δυνατό για τους αυριανούς πολίτες του νησιού μας και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Σε εσάς και τους γονείς σας ευχόμαστε καλή δύναμη, στους δασκάλους και τους καθηγητές σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.»