Μήνυμα του βουλευτή Κυκλάδων του Σύριζα για την κινητοποίηση της Τετάρτης 11 Φεβρουαρίου

Αντώνης Συρίγος: "Στηρίζουμε την ελληνική προσπάθεια με μαζική συμμετοχή"

Κάλεσμα συμμετοχής προς όλους τους πολίτες της Σύρου στην αυριανή κινητοποίηση για τη στήριξη της ελληνικής προσπάθειας, απευθύνει ο βουλευτής Κυκλάδων του Σύριζα, Αντώνης Συρίγος μέσω ανακοίνωσής του, με φόντο την έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup. 

"Ας συμμετέχουμε όλοι"

"Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, την ώρα που στις Βρυξέλλες θα συνεδριάζει εκτάκτως το Εurogroup με θέμα την Ελλάδα, σε όλη τη χώρα διοργανώνονται κινητοποιήσεις για τη στήριξη των θέσεων της νέας ελληνικής κυβέρνησης.

Αυθόρμητες κινητοποιήσεις, με μαζική συμμετοχή των πολιτών, πραγματοποιήθηκαν ήδη σε πολλές μεγάλες πόλεις. Σε διεθνές επίπεδο, επιστολή στήριξης της ελληνικής προσπάθειας υπέγραψαν 300 ευρωπαίοι διανοούμενοι και δράσεις οργανώνονται για τις 11 και 14 Φλεβάρη σε πολλές χώρες, με στόχο την υποστήριξη της χώρας μας κατά την διαπραγμάτευση. 
«Επιλέγουμε την αξιοπρέπεια» και στηρίζουμε το κάλεσμα για κινητοποίηση. Καλούμε όλους του συμπολίτες μας να πλημμυρίσουν το Σύνταγμα και τις πλατείες σε όλη την Ελλάδα στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης. Στηρίζουμε μια Ευρώπη της δημοκρατίας και της αλληλεγγύης η οποία σέβεται τη λαϊκή κυριαρχία των Κρατών μελών. Ο αγώνας που δίνει αυτές τις μέρες η κυβέρνηση μας δεν είναι αγώνας μιας κομματικής πλειοψηφίας, αλλά αγώνας όλης της χώρας, χωρίς κομματικούς διαχωρισμούς, αγώνας όλων μας για το μέλλον το δικό μας και το μέλλον των παιδιών μας. Ας συμμετέχουμε όλες και όλοι στο συλλαλητήριο σωματείων, φορέων και συλλογικοτήτων, την Τετάρτη 11 Φλεβάρη στις 6 μ.μ, στην πλατεία Μιαούλη στη Σύρο και σε όλη τη χώρα".