Ο Β. Κικίλιας στην κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο της ΝΔ στη Σύρο

  • Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου, 2016 - 22:19

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Σύρου σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2017. Η μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης βρίσκει και φέτος την χώρα μας και το λαό μας να περνά δύσκολες ώρες. Στις εποχές της ανέχειας που ζούμε, λόγω της οικονομικής κρίσης, εκτός από τις παραδοσιακές ευχές για υγεία και ευτυχία προς όλους, νιώθουμε την ανάγκη να ευχηθούμε το 2017 να φέρει την πολιτική αλλαγή που είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε για να ξεκινήσει επιτέλους ο δρόμος της ανόρθωσης και της ανάπτυξης και να σωθεί η πατρίδα μας.

Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσουμε χοροεσπερίδα για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικής πίτας μας στη ταβέρνα «ΖΩΖΕΦΙΝΑ». Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Συριανής καταγωγής Βουλευτής Α΄ Αθηνών και εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Κικίλιας.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι στην προσπάθεια επίτευξης 7 στρατηγικών στόχων της Γραμματείας Οργανωτικού, καθορίζουμε τις θέσεις ευθύνης των μελών της Τοπικής μας επιτροπής ως εξής:

 

Μπαρμπούνης Στάθης: Πρόεδρος

Κασιμάτης Γιάννης : Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Εκλογικής Ετοιμότητας

Παραδείσης Γιάννης : Γραμματέας

Χάρος Μιχάλης : Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας

Ραουζαίος Πέτρος : Υπεύθυνος Οικονομικής Εξόρμησης

Σκοπελίτης Μάνος : Υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης

Παγώνης Ανδρέας : Υπεύθυνος Κοινωνικών Θεμάτων

Δοκιμάκης Κώστας : Υπεύθυνος Γυναικείων Θεμάτων

Νομικός Γιώργος : Υπεύθυνος Συνδικαλισμού

Κόκκαλης Λευτέρης : Υπεύθυνος Παραγωγικών & Επιστημονικών Φορέων

Τρουμπετάκης Στέλιος : Μέλος

Δαλέζιος Νίκος :Μέλος

Παπακοσμάς Στέλιος :Μέλος