Δυναμική έναρξη για τη συμμετοχή της Πάρου στις τουριστικές εκθέσεις

  • Τρίτη, 17 Ιανουαρίου, 2017 - 11:51

Ο Δήμος Πάρου ξεκινά δυναμικά τις δράσεις τουριστικής προβολής για το νέο έτος, συμμετέχοντας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Ferien Messe 2017», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη το διάστημα 12 έως 15 Ιανουαρίου 2017.
Η Ferien-Messe Wien αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την τουριστική αγορά της Κεντρικής Ευρώπης και φιλοξενεί περισσότερους από 800 εκθέτες, ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 200.000.
Η Ελλάδα αποτελεί την κορυφαία επιλογή και για τις φετινές διακοπές των Αυστριακών, σημειώνοντας μια αλματώδης αύξηση της τάξης του 60% των κρατήσεων από Αυστρία προς Ελλάδα για το 2017.
Επιπροσθέτως, την προσεχή τουριστική περίοδο η αεροπορική διασύνδεση της Πάρου με το εξωτερικό θα εγκαινιαστεί με πτήσεις προερχόμενες από Αυστρία. Συγκεκριμένα, ένα 112 θέσεων αεροσκάφος τύπου Jumbolino (BAe-146-300) θα εκτελεί το δρομολόγιο Αυστρία(Graz) – Πάρος και Πάρος- Αυστρία(Graz).
Το ενδιαφέρον των αυστριακών επισκεπτών στο stand του Δήμου Πάρου εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ ήταν ιδιαίτερα εμφανές, εστιάζοντας πολλαπλές επιλογές δραστηριοτήτων που προσφέρει το νησί ως τουριστικός προορισμός.
Η προσπάθεια για την προβολή του νησιού μας θα συνεχιστεί και στο επόμενο διάστημα.
Τον Δήμο Πάρου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου και Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Πάρου κ. Γιώργος Μπαφίτης.