Δήλωση του Δημάρχου Μυκόνου για την εκλογή νέου προεδρείου Δ.Σ.

  • Τρίτη, 7 Μαρτίου, 2017 - 12:58

Κατόπιν της ολοκλήρωσης των δημαιρεσιών στο Δήμο Μυκόνου και τις αλλαγές που προέκυψαν στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

"Η εδραίωση του νησιού μας, ως κορυφαίος διεθνής τουριστικός προορισμός και η διαφαινόμενη αύξηση των τουριστικών ροών τα επόμενα χρόνια απαιτούν τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη από πλευράς  του Δήμου μας και των υπηρεσιών του.

Η επίτευξη αυτού του σκοπού, προϋποθέτει την αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, του ανώτερου αποφασιστικού οργάνου του Δήμου Μυκόνου, με στόχο την ευρύτερη συναίνεση, την σύνθεση, την καλύτερη συνεννόηση και την ενίσχυση του διαλόγου, για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο αυτό προτείναμε τον μέχρι πρότινος Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών, Τουρισμού και Ανάπτυξης Μιλτιάδη Ατζαμόγλου για το σημαντικό αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Μυκόνου, ο οποίος ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία, από το σύνολο των παρατάξεων.

Είμαι σίγουρος, ότι ο Μιλτιάδης με το κύρος του πρώτου σε σταυρούς δημοτικού συμβούλου, το ενωτικό του προφίλ, την εμπειρία και την αποδεδειγμένη ικανότητά του να συνθέτει διαφορετικές απόψεις θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στα νέα του καθήκοντα. Καθοριστική θα είναι η συνεργασία με τα υπόλοιπα εκλεγέντα μέλη του Προεδρείου από την αντιπολίτευση κ. Αντώνη Κουσαθανά με την πολυετή εμπειρία στα δημοτικά δρώμενα και κα. Άννα Καμμή της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Μυκόνου, από τις θέσεις του Αντιπροέδρου και της Γραμματέως αντίστοιχα.

Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Λάμπρο Παναγιωτακόπουλο για την εργατικότητα, τη σύνεση και τη συνέπεια που επέδειξε στα καθήκοντα του δικαιώνοντας την εμπιστοσύνη μας".