Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Ο Φ. Τριομμάτης στο Πανελλήνιο Δίκτυο Περιφερειακών και Δημοτικών Συμπαραστατών

  • Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου, 2015 - 12:28

Σε συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής του Πανελλήνιου Δικτύου Περιφερειακών και Δημοτικών Συμπαραστατών που έγινε στην Αθήνα στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΣ κ. Κ. Πουλάκη συμμετείχε ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Νοτίου Αιγαίου κ. Φίλιππος Τριομμάτης, ως μέλος της συντονιστικής επιτροπής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Πουλάκης ενημερώθηκε για την πορεία της οργάνωσης της  2ης Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου με θέματα:  α) Καταστατικό λειτουργίας του Δικτύου – β) Προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του θεσμού ενόψει της αναμόρφωσης του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης), ενώ τον κάλεσαν να απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών.

Παράλληλα, αντάλλαξαν απόψεις σε σχέση με απαραίτητες νομοθετικές αλλαγές που θα κάνουν καλύτερη και αποτελεσματικότερη τη λειτουργία του θεσμού. Οι  εκπρόσωποι  των  Συμπαραστατών  κατέθεσαν  γραπτώς τις προτάσεις τους, ενώ ευχαρίστησαν τον Γενικό Γραμματέα για την στήριξη που έχει  προσφέρει στον θεσμό, απ την αρχή της θητείας του.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, παρέστησαν ο Συντονιστής του Δικτύου  κ. Ευάγγελος  Μιχάλης,  Σ.τ.Δ.Ε. Δήμου  Σαρωνικού, τα μελή της Συντονιστικής Επιτροπής, ο κ. Φίλιππος Τριομμάτης, Περιφερειακός Συμπαραστάτης Νοτίου Αιγαίου, ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής,  Σ.τ.Δ.Ε. Ηλιούπολης και ο εκπρόσωπος Τύπου του Δικτυού κ. Δημήτριος Πετράς Σ.τ.Δ.Ε. Περάματος.