Χορήγηση σήματος μονίμου κατοίκου ελεγχόμενης στάθμευσης για το 2014

  • Τρίτη, 11 Μαρτίου, 2014 - 06:10

Από τα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης στην περιοχή Νησάκι θα χορηγείται τις επόμενες ημέρες το σήμα μονίμου κατοίκου Ελεγχόμενης Στάθμευσης για το έτος 2014.

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 13/3/2014 έως την Τρίτη 18/3/2014 και ώρες 09:30- 12:30 θα χορηγείται η σχετική κάρτα στους πολίτες, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από Α-Μ.

Από την Τετάρτη 19/3/2014 έως και την Τετάρτη 26/3/2014 θα χορηγείται τις ίδιες ώρες το σήμα σε όσους έχουν επώνυμο που αρχίζει από Ν-Ω.

Απαραίτητα δικαιολογητικά

Για την χορήγηση του σήματος για πρώτη φορά (για όσους μόνιμους κατοίκους διαμένουν στην περιοχή Ελεγχόμενης Στάθμευσης) για το 2014 απαιτούνται: το τελευταίο Ε1 της φορολογικής δήλωσης (αντίγραφο), μισθωτήριο συμβόλαιο θεωρημένο από την εφορία σε περίπτωση ενοικίασης (αντίγραφο), λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος (αντίγραφο), λογαριασμός ύδρευσης (αντίγραφο), άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου (αντίγραφο) και υπεύθυνη δήλωση περί μόνιμης κατοικίας (Δίνεται και συμπληρώνεται στο γραφείο)

Για όλες τις άλλες περιπτώσεις, για την ανανέωση του σήματος για το 2014 και για μόνιμους κατοίκους που διαμένουν στην περιοχή Ελεγχόμενης Στάθμευσης, απαιτούνται: υπεύθυνη δήλωση περί μόνιμης κατοικίας (Δίνεται και συμπληρώνεται στο γραφείο) και το τελευταίο Ε1 της φορολογικής δήλωσης (αντίγραφο). Εάν υπάρχει αλλαγή σε οποιοδήποτε παλιό δικαιολογητικό (π.χ. νέο συμβόλαιο, νέα άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου κ.λ.π.) χρειάζεται επιπλέον να προσκομιστεί το καινούριο δικαιολογητικό

Ωστόσο σημειώνεται ότι οι μόνιμοι κάτοικοι της Ελεγχόμενης Στάθμευσης, οι οποίοι δεν προμηθεύτηκαν κάρτες για το 2013 καλούνται στην ανανέωση για το 2014 να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη χορήγηση κάρτας μονίμου κατοίκου για πρώτη φορά.

Οι ενδιαφερόμενοι, καλούνται να τηρήσουν τις ημερομηνίες παραλαβής των καρτών τους για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Ετικέτες: