΄Προεκλογική συγκέντρωση της Κίνησης Πολιτών Σύρου

"Δεν θα προδώσουμε τον συριανό κόσμο'

Με κρασί, σπιτικά κεράσματα και ζωντανή παραδοσιακή μουσική γιόρτασε η Κίνηση Πολιτών Σύρου τη λήξη της προεκλογικής περιόδου.

 

Η συγκέντρωση του δημοτικού συνδυασμού με επικεφαλής τον Παύλο Χρυσαφίδη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον εξωτερικό χώρο της Αίθουσας Τέχνης “Γιάννη και Ελένης Βάτη” στην Ερμούπολη, παρουσία μελών και φίλων του, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, αλλά και να ανταλλάξουν για τελευταία φορά τις θέσεις τους, πριν από τις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο κ. Χρυσαφίδης ευχαρίστησε τα στελέχη της κίνησης για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού, το οποίο χαρακτήρισε ως το ποιοτικότερο συριανό ψηφοδέλτιο στις δημοτικές εκλογές.

Όπως τόνισε, “σήμερα είναι η τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, τουλάχιστον γι' αυτή την Κυριακή. Ευελπιστούμε να είμαστε και τη δεύτερη Κυριακή υποψήφιοι, έχουμε σημάδια νίκης γι' αυτό και προσπαθήσαμε να πείσουμε τον συριανό κόσμο ότι του λέμε την αλήθεια, τον κοιτάξαμε στα μάτια και του υποσχεθήκαμε κάτι πολύ απλό, ότι θα σταθούμε δίπλα του σε αυτή την περίοδο της κρίσης. Αυτό σκοπεύουμε να το κάνουμε είτε βγούμε δημοτική αρχή, είτε είμαστε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν θα το προδώσουμε, θα είμαστε πάντα δίπλα του”.